2014. február 23., vasárnap

Ékszerbe zárt értékek- Forradalmi koncepcióval rendelkező kollekciót mutatott be a PANDORA

Sziasztok! Ma egy ,vagyis kettő PANDORA kollekciót mutatok Nektek ,be amit szerdán ,egy sajtótájékoztató keretein belül mutattak be a nagyérdeműnek :)
Az ékszerek ismét lenyűgözőek...

A zártkörű sajtótájékoztatón bemutatott PANDORA ESSENCE Collection a nők számára legfontosabb értékeket fejezi ki a márkára jellemző letisztult és nőies stílusban.

Mi motiválja a nőket? Mi az a belső érték, amely tereli és kíséri őket egy életen keresztül, mi az, amire támaszkodhatnak, amikor csapkodnak felettük a hullámok, mi az az örökség, amit szeretnének átadni önmagukból? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a PANDORA tervezői, amikor megalkották az egy karcsú ezüst karkötőből és a hozzá tartozó, szimbolikus jelentéssel felruházott charmsorozatból álló ESSENCE kollekciót. A kézzel megmunkált nemesfémből és gyógyhatásúnak tulajdonított ásványokból készült charmok mindegyike egy-egy személyes értéket közvetít.


„Hozza felszínre az Önben rejlő világot”

A dán ékszermárka képviselői 7500 Pandora Club-tagtól kérdezték meg, hogy melyek a legfontosabb értékek az életükben, majd a válaszokból kialakított sorrend alapján választották ki azt a 24 értéket, melyeket a kollekció egyedi charmjai képviselnek.

Az egyedi charmok kialakításakor használt minőségi anyagokra (mint a cirkónia vagy a muránói üveg) nem csupán szépségük alapján esett a választás, hanem történelmi múltjuk és az általuk képviselt értékek figyelembevételével is. Az alapot adó sterling ezüst letisztult megjelenésének és visszatükröző tulajdonságának köszönhetően a szorosan kapcsolódik a spiritualitáshoz és a nőiességhez.

„A Pandoránál a nő áll a középpontban. A nő, aki egyedi, jár a maga útján, élményeket és emlékeket gyűjt, miközben a személyisége lassan kiteljesedik” ? nyilatkozta a rendezvényen Oliwia Trykowska, a Pandora kelet-közép-európai régióért felelős marketingmenedzsere. „Az új kollekcióval egy eszközt szeretnénk a kezükbe adni, melynek segítségével kifejezhetik azokat a legalapvetőbb értékeket, melyek személyes életútjuk során elkísérik őket.”

A Pandora logóval gravírozott biztonsági zárral ellátott Essence Collection karkötő letisztult és kifinomult dizájnnal rendelkezik. A charmok rögzítésére a vállalat egy egyedülálló, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technikát fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy a charmokat a karkötőn bárhol elhelyezzük, ezáltal az ékszer még inkább személyre szabhatóvá válik.

A Pandora az ESSENCE kollekció megtestesítésére 8, a maga nemében különleges hölgyet kért fel nagykövetnek, akik életvitelükkel, értékrendjükkel másokat is arra ösztönöznek, hogy az általuk helyesnek vélt úton járjanak.

A karkötő


A charmok:


Erő


Boldogulás/Jólét


Béke


Könyörület/Szánalom


Bátorság


Lojalitás


Bizalom


Szenvedély


Remény


Szerelem


Pozitivitás


Energia


Szabadság


Wellness


Tisztelet


Egészség


Bölcsesség


Becsületesség


Stabilitás


Felelősség


Vidámság


Boldogság


Bizalom


Egyensúly


Kifinomult tavaszi ékszerek

A sajtóbemutató résztvevői a Pandora tavaszi kollekcióját is megismerhették, melynek fő motívumai az évszakra jellemző virágok, mint a százszorszép, valamint a törékeny pillangó. Ezek a szimbólumok cirkóniával díszített pavé ékszereken, áttört mintás charmokon, fülbevalókon, gyűrűkön és medálokon is visszaköszönnek. A kifinomult és nőies új darabok színvilága a tavasz könnyedségét adja vissza, az ékszereket a lágy pasztellszínek, valamint a lila és a rózsaszín árnyalatai jellemzik.
Az ESSENCE Collection és a tavaszi kollekció darabjai március közepétől vásárolhatók meg a PANDORA márkaüzletekben és a hivatalos viszonteladóknál.

Egy kis ízelítő: 
Puszi:Juctus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése