2013. április 5., péntek

AMF-About Me Friday #9

Sziasztok! Már lassan hagyománnyá válik az ,hogy ezek a bejegyzések késői órákban kerülnek ki péntekenként. Sajnálom ,de a dolgok valahogy sosem úgy jönnek össze ,ahogy azt én tervezem. Az Ajaknapló 8. részét sem sikerült hét közben pótolnom ,de rajta vagyok az ügyön. Holnap várhatóan felkerül.
Remélhetőleg ez a post is kikerül még éjfél előtt... :DMindig rágom a szám- Hát ,a mindig azért enyhe túlzás. De ha ideges vagyok ,vagy éppen ki van száradva ,képes  vagyok rágni. És mikor elkezdem ,nagyon nehezen tudom magamat leállítani...

Ügyetlen vagyok.-De még mennyire! Folyton tele vagyok kék-zöld foltokkal és sosem tudom ,hogy hol szereztem őket. Valamint mindig sikerül megtalálnom az asztal sarkát ,nekisétálni az ajtónak/szekrénynek, belelépni a kátyúkba ,kiejteni a kezemből valamit.... és még sorolhatnám :) Szinte mindig humorosan fogom fel a dolgokat és nevetek magamon. Már hozzászoktam :)

Nehezen lehet engem megérteni-Nem vagyok egy könnyű eset ,de én ezzel teljesen tisztában vagyok. Szerintem ezzel a környezetem is egyetért. Vannak fura szokásaim ,tulajdonságaim,napjaim ,ami másoknak nem tetszhet ,de hát nem lehet mindenki egyforma :)

Még soha nem jártam senkivel-Hát ,igen. Lehet ,hogy a 21. században már cikinek számít ,ha valaki 15 évesen még nem járt senkivel ,de ez a helyzet. Számomra egyébként nem annyira sürgős ez a dolog ,nem szeretnék minden áron valakit ,csak azért ,mert az annyira menő. Ahogy az élet hozza ,úgy lesz ,szerintem egyébként még van időm ilyen dolgokkal foglalkozni :)

Egyszer szeretnék valami hülyeséget csinálni- Nem tudom miért ,de engem gondolatban nagyon vonzanak az extrém dolgok.  Lehet ,hogy a valóságban már nem igazán merném ezeket a dolgokat bevállalni ,de nagyon szeretek játszadozni extrémnél extrémebb gondolatokkal. Például szívesen kipróbálnám az ejtőernyőzést ,kaszkadőrködést ,boxolást...


Ennyi lett volna mára :)
Puszi:Juctus

10 megjegyzés:

 1. Nagyon szeretem ezeket olvasgatni! :-) A boxolást én is nagyon ki akarom már próbálni, meg hát úgy általában valami extrémet és én is rágom a szám, csak én tornázás közben(!) :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök ,hogy akad olyan ember ,akinek tetszenek ezek a kis bejegyzések :)
   Igazából nem tudom ,hogy miért vonzanak ezek az extrém dolgok ,de jó tudni ,hogy akad még bevállalós csaj rajtam kívül is :)
   Érdekes ,hogy csak akkor. Biztos sokat erőlködsz közben :D :D :D

   Törlés
 2. Az ügyetlenséget mintha én írtam volna :D
  A kapcsolat (hiánya) miatt meg egyáltalán ne aggódj, akárhogy is mondják, szerintem ma is teljesen átlagos, ha egy 15 éves lánynak nincs barátja, szóval nem valami kuriózum, ez a normális :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D
   Örülök ,hogy vannak még olyanok ,akik így gondolkoznak :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. :)))
   Úgy tűnik ,nem hiába írom ezeket a bejegyzéseket :D

   Törlés
 4. Szia!
  Nem tudom nem észre venni és szóvá tenni, hogy a vesszőket folyamatosan a szóköz után írod, és nem fordítva. Előbb van a vessző, majd jön a szóköz. Csak a helyesség kedvéért ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom, tudom.. :D Mióta a suliban is gépírást tanulok, ez a probléma megoldódni látszik, már megtanultam a helyes sorrendet :D Ez csak egy rossz szokás volt, ami nem tudom, honnan jött xD Egyébként köszönöm, hogy szóltál, nem kellett volna név nélkül, nem haragszom meg :)) Építő jellegű kritikát, észrevételt szívesen fogadok, persze csak nem bunkó stílusban megfogalmazva :)))

   Törlés