2014. március 23., vasárnap

Kisebb haul :)

Sziasztok ma egy kisebb haul poszttal készültem, ugyanis mostanában elég sok mindent sikerül beszereznem. Lesz saját szerzemény, illetve szülinapi ajándék is :)



Dermacol Longlasting Lipstick (01)-Ezzel a rúzzsal hetekig szemeztem mielőtt megvettem. Mindig nézegettem, swatcholgattam, aztán szépen visszatettem. Aztán egyszer hirtelen felindulásból a kosaramban landolt egy nagyon szép, málnás, vad árnyalatban. Mivel újdonság volt, akciósan kb. 4,5 euróért (kb.1400 ft) jutottam hozzá. Lassan egy teszt is várható róla, ami csak megírásra vár.
Essence Stay Matt ajakkrém (01 Velvet Rose)-Gondolom ezt az ajakkrémet senkinek nem kell bemutatnom, mondjuk már nemis nagyon érdemes, hisz kivonták a forgalomból. Kifutótermékként 350 forintért sikerült hozzájutnom a Rossmannban.

Essence Bloom Me Up! korrektor szivacs-Hát nekem élőben kicsit csalódás volt ez a kollekció, messze nem tűntek olyan jónak az ecsetek, mint a promo képeken. Egyedül ez a szivacsos valami tett kíváncsivá, ezért elhoztam. Hát mit mondjak?  Kissé vegyesek az érzelmeim iránta, egyszer jónak látom, egyszer valahogy idegesít amikor használom. Próbáltam már az alapozó eldolgozásához is az egész arcomon, tény és való, hogy az eredmény nagyon szép, egységes lett, bár ehhez kissé kicsi ez a szivacska, de próbálkozni lehet. Mindenesetre szerintem el kell még némi időnek telnie ,hogy a mérleg véglegesen elbillenhessen a jó, illetve a rossz oldalra. Ezért az "ecsetkéjért" kb. 3,29 eurót (kb.1000ft) fizettem.
Egyébként hihetetlen, hogy mekkora az érdeklődés ezen kollekció iránt. Mikor ezt a darabot vásároltam a display még tele volt, pár nappal később viszont visszatévedtem DM-be, és hát szinte semmi se maradt pár mini applikátoron és az ecsettartó kis tatyócskán kívül.
Essence Metal Glam szemhéjpúder (06 Miss tangerine)- Ő is kifutó termék, amit viszont már itt, Szlovákiában szereztem be, mert ugyan kicsit később, de ide is elért a szortimentfrissítés első fuvallata. Itt a kifutó termékeket féláron adják ,nincs egységes ár.Így ez kb. 1,20 euróba (kb350 ft) került. Ez egy gyönyörű narancsos,csillogó szemhéjpúder, szerintem jól kihasználható :)
Oriflame Essentials barackos arcradír-Erre az arcradírra egy kedves olvasóm hívta fel a figyelmem az utóbbi Elfogytak posztom alatt egy kommentben, mivel a posztban sajnálatomat fejeztem ki egy trópusi illatú szintén Essentials arcradír elfogyásának kapcsán. Ennek valami mennyei barackos illata van...Igaz csak egyszer használtam,de akkor is tetszik. A szemcséi elég nagyok, szeretem ha lehet érezni, hogy tényleg csinál valamit az arcomon. Az árára nem emlékszem ,de olyan 2-3 euró (600-900ft) körül lehetett...

Ezek pedig szülinapi ajándékok:
Dermacol Lip Seduction hidratáló ajakrúzs (03)-Ez egy szép, mályvás színű rúzs, ami állítólag hidratál is. Hát még nemigen teszteltem, csak próbaképpen felkentem, de nem maradt számon sokáig. Még tesztelgetem, később ha gondoljátok, lehet róla bejegyzés is.
Essence Colour&Go körömlakkok (107 naughty and pink! és 105 party princess)-Fura, de nem volt igazi, szép pink lakkom eddig. Ez gyönyörűséges, igazi Barbie-s. A második lakkot magában nem igazán tudom elképzelni, leginkább fedőlakk-szerűségnek fogom használni.
Essence XXXL Shine szájfény (24 Just Georgeous)-Ez a szájfény valami gyönyörű. Mivel a számon inkább a pinkes árnyalatokat részesítem előnyben, ez a szájfény telitalálat. Igazi élénk, Barbie-s..Nagyon tetszik.
Essence Quattro (09 Denim 4.0)-Ő már a 3. quattro-m.  Mikor megkaptam, belegondoltam, hogy nemis igazán vannak kékes árnyalataim, úgyhogy ez is jól jött, örültem neki. Tényleg igazán különleges, szép színek találhatóak benne. Még úgy igazán őt se próbáltam ki, csak swatcholgattam, de ami késik, nem múlik :)

Puszi:Juctus

4 megjegyzés: