2014. május 1., csütörtök

HAUL

Sziasztok!
Ma ismét egy kisebb haullal jövök nektek. Valahogy mostanában kicsit elszaporodtak az ilyen posztok a blogon, de mindig van 1-2 újdonság, amit szeretnék Nektek megmutatni. De tény és való, hogy már szépen lassan vissza kéne fognom magam vásárlások terén.

Múlt héten volt alkalmam beugrani a Rossmannba, ahol vettem pár dolgot, többségüket akciósan (ezzel nyugtatom kicsi lelkem xD). A héten pedig sebtapaszért kellett beugranom a DM-be, ahol 2 említésre méltó dolog landolt a kosaramban.


Rossmann




Füllbevalók (550ft)- Az egyik ékszerállványon volt pár leértékelt cucc, így barátnőimmel csemegéztünk egy kicsit. Velem ez a 3 fülbevaló jött haza. Én nagyon szeretem az ilyen egyszerű, "bedugós" darabokat, ezek szerintem gyönyörűek. 
Miss Sporty Check Matte fedőlakk(299ft)- Már nagyon régen ki szerettem volna próbálni ilyen mattító fedőlakkot, de sose volt az első tételek közt a képzeletbeli kívánságlistámon, így a vásárlása mindig elmaradt. De most, mikor megláttam a leárazott termékek közt a kosárkában, gondolkodás nélkül elhoztam. Még élesben nem próbáltan ki, csak egy-egy körmömön kíváncsiságból. Így tetszett :)
Lovely Nail Hardener for Weak Nails(300-400ft között)-A Lovely termékekre 25% volt, így kicsit meglestem az állványt. Egy szájfényen kívül még egyetlenegy Lovely termékem sincs, most gondoltam, hogy adok egy esélyt a márkának. Valahogy a sminkcuccaik közül semmi se fogott meg, de ennek az erősítő lakknak olyan cuki üvege van.. :D Meghát egy erősítő lakk sose árt, meglátjuk hogy szuperál.

Essence I ♥ Stage szemhéjalapozó(849ft)- Szégyen, nem szégyen, még nem volt szemhéjalapozóm. Valahogy nem éreztem égető szükségét a beszerzésének, elégnek tartottam egy korrektort erre a célra. De azért már régóta motoszkált a fejembe a gondolat, hogy nem ártana egy rendes alapot is beszerezni. Mikor meg már eszembe jutott az üzletben is, hogy kéne, akkor meg valahogy nem találtam. Most viszont ott volt, velem jött, meglátjuk, milyen lesz :)
Rival de Loop peel off maszk(249ft)-Ezt a maszkot már nem először veszem újra, régebben mindig volt itthon, most viszont már rég használtam, így gondoltam, jól jöhet. 
Essence pigment 07-Safety first(199ft)- Szerintem ezek a pigmentek zseniálisak. Nagyon intenzív és szép színük van. Én sorra hozom őket haza az akciós kosárkákból, ez már az ötödik :)

DM
Ebelin Peeling hatású masszázskorong(4 euró-kb. 1200ft)-Ilyen kis arctisztító korongocskát már szerettem volna egy ideje. Mikor láttam a promo képeket erről a darabról a megjelenésekor, igen szimpatikusnak  tűnt. Aztán valahogy megfeledkeztem róla. Most viszont szembejött velem, így nem haboztam, hazahoztam belőle az utolsó darabot. Annyira nagyon jó! Mióta kipróbáltam, folyton csak arcot tisztítanék. Ezzel lehet sikerül már magam rávennem a napi normális arctisztításra, amit sajnos nagyon elhanyagolok, elintézek egy arctisztító kendővel. S az sem elhanyagolható, hogy ez a darab nagyon csajos, nagyon szép színe van, olyan jó ránézni :)
Balea Sarokvédő betét(?) (2,5 euró-kb 750ft)-Az én sarkaim nagyon nagyon kényesek, a balerinacipők hihetetlen módon képesek feltörni őket már pár méter után. Barátnőm mondta, hogy próbáljam ki ezt a cuccot, neki bevált. Ez ilyen géles kis tapasz, amit a sarokrészhez kell feltenni, így elvileg puhává teszi azt :) Majd meglátjuk milyen lesz :)

Puszi:Juctus

4 megjegyzés:

  1. Nekem meg van a Miss Sporty matt fedőlakk és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  2. A Balea sarokvédőt már használtam, nagyon szeretem. :) Nekem is feltöri mindig a cipő, de ha ezt belerakom, akkor nem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már énis kipróbáltam és tényleg szuper kényelmes lett a cipőm :)))

      Törlés