2014. augusztus 12., kedd

Urban Decay Face Case Shattered paletta

A mai poszt  főszereplője egy Urban Decay paletta lesz, ami után hónapokig vágyódtam, mielőtt végre az enyém lett :)


Ezt a palettát már nagyon régen, hónapokkal ezelőtt láttam meg, s rögtön sikerült is belopnia magát szívembe. Hónapokon keresztül csak nézegettem, vágyakoztam utána, de mivel még sosem volt ilyen árkategóriájú sminktermékem, nem sok esélyt láttam rá, hogy az enyém legyen. Aztán egyszercsak Editnél  a nyári leárazás során akciós lett. Ekkor említettem anyunak, aki reakciója erre az volt, hogy rendeljem meg, belefizet. Ekkor nagyon meglepődtem, hisz erre nem számítottam. Később kiderült, hogy a bizonyítványomért kapom. Valószínűleg sikerült anyum elvárásainál is jobban teljesítenem, hisz eddig nálunk abszolúte nem volt divat bizonyítványra ajándékot adni.
Gyorsan meg is rendeltem, míg akciós volt, így 9980 ft-ért lett enyém (mondjuk jelenlegi, nem akciós ára se sokkal több ettől)+ postaköltség. Ha jól emlékszem, kb. 5-6 nap alatt ért ide, de ebben egy hétvége is benne volt, szóval nagyon gyorsan.A palettát nagyon precízen csomagolva, sértetlenül kaptam kézhez. És Edit is nagyon kedves, segítőkész és gyors volt :)


Mikor kibontottam, percekig csak nézegettem, hihetetlenül gyönyörű. Mint egy gyönyörű gyémánt... Befotózni sem volt egyszerű.
Ha jól tudom, ez egy limitált paletta, amit még tavaly év vége felé dobtak piacra. Már nem sok helyen fellelhető, a nagyobb webshopokban nem is nagyon találtam, de javítsatok ki, ha tévedek.
Ezen kívül még más változatban is kapható, ami az Anarchy nevet kapta. Mikor én rendeltem, Editnél ez nem volt kapható, pedig meglehet, hogy inkább ezt választottam volna színei miatt :)
Ez egy igazi utazó paletta, bár én még annyira féltem, vigyázok rá, hogy nem merném túlzottan utaztatni :D
Két emeleten találhatóak meg a szépségek ,nagyon jól záródik és mérete is tényleg nagyszerű utazáshoz. Képek alapján kb. a Naked Basics méretéhez tudnám hasonlítani, úgyhogy tényleg kicsike :)
Tartalma: -5 szemhéjpúder (Shakedown, Remix, Nameless, Minor Sin, Bleach)
               -2 pirosító (Overexposed, Temper)
               -1 highlighter (Glint)
               -1 Glide-on szemceruza (Zero) travel size
               -Super-Saturated rúzsceruza (Lovechild)

Az első emeleten találhatóak a szemhéjpúderek, szemceruza, szájceruza és egy hatalmas tükör. Tényleg nagyon nagy ez a tükör, nem torzít és nagyon szépen lehet benne sminkelni.
Egyébként erre a palettára szerintem az a jellemző, hogy pan-ben teljesen másképp mutatnak a színek, mint felkenve. Nem tudom, miért van ez így, de az is lehet, hogy csak én képzelem be magamnak, de szerintem sokkal melegebb színük van panen kívül. :) Egyébként az utolsó, matt bőrszínt kivéve, az összes szín szaténfényű.
A színminták alap nélkül készültek.

(A világosabb színek alig ütnek el a bőrszínemtől, így nem igazán látszódnak, csak jobban megnézve)
(balról jobbra) 
Shakedown- A paletta legsötétebb színe. Középszürke, kicsi barnás beütéssel.
Remix-Nagyon csillámos, igazi lila szín, kicsit padlizsános.
Nameless- Szerintem a legszebb szín, nekem legalábbis nagyon tetszik. Nagyon szép mogyoró?barna, néhol pici bronzos beütéssel.
Minor Sin- Rózaszínes pezsgőszín.
Bleach- Szépséges matt bőrszín. Nagyon szeretem egy egyszerű, szinte csak tusvonalból álló sminknél használni, egész szemhéjra. Ad egy kis láthatatlan pluszt, mely nagyon sokat tud hozzáadni a sminkhez.

Nagyon nehéz a színek leírása, de szerintem a képen egész élethűek a színek, de mondjuk a szaténfényük nem igazán jön át, pedig élőben hihetetlenül szép...

A második emeleten találhatóak a pirosítók és a highlighter, illetve az ajakceruza is átcsúszik ide mérete miatt. Mindkét pirosító matt.

(balról jobbra)
Overexposed-Panben inkább barnásnak tűnik, de felvéve inkább piszkos rózsásnak mondanám.
Temper-Igazi élénk babarózsaszín.
Glint-Pezsgős, csillámos highlihter. Mindigis ki szerettem volna próbálni egy ilyen highlightert. Lebarnult, kreol bőrön istenien mutathat.

Super-Saturated magasfényű rúzsceruza (Lovechild)
Tetszik, hogy ebből a ceruzából teljes méretűt tettek ebbe a dobozkába. Igazából inkább hasonlít egy szájfényre, hisz nagyon szép, csillogó, de nem csillámos finishe van. Olyan vizes hatású csillogás, remélem, tudjátok :D
A ceruzával nagyon egyszerű dolgozni, pont a ceruzás kiszerelésnek köszönhetően. De itt van egy pici bökkenő is...Mégpedig az, hogy ez egy hegyezős fajta rúzsceruza. Na, ezt viszont nagyon nem szeretem benne.
Maga a szín nagyon szép, piszkos rózsaszín. Alig tér el a szám színétől, csupán picit élénkíti azt. Nagyon természetes.
Tartósságát egy jobb minőségű szájfényhez hasonlítanám, állaga picit ragadós, de nem az a túl zavaró.

Glide-on szemceruza (Zero) travel size
Kapunk továbbá egy mini szemceruzát, a már ikonikussá vállt Glide-on Zero-ját. Hát, nem hiába akkora a hype körülötte. Nagyon tartós, krémes és fekete :) Mondjuk a teljes kiszerelés ára elég húzós, meggondolnám, hogy kiadok e annyit egy szemceruzáért. 
Dolgozni nagyon könnyű vele szemhéjon és vízvonalon egyaránt. És igen, a vízvonalon is nagyon-nagyon intenzív és tartós. Ez egy hatalmas pluszpont.
Hegyezni picit nehézkes, épp az állaga miatt, de ez azért megbocsájtható.

Lovechild, Zero

Összességében nagyon tetszik ez a paletta. A színei, szépek, tartósak és nagyon intenzívek. Jelenleg ez a paletta az én kis sminkkollekcióm ékköve. Már egy hónapja megvan, de még mindig naponta megnézem, örülgetek neki. Lehet, ez most hülyén hangzik, de tényleg hatalmas vágyam teljesült ezzel a kis palettával. És abszolúte nem csalódtam, már kezdem érezni, milyen is az a bizonyos UD minőség :D És kedvet kaptam több ilyen drágább termék kipróbálásához is :D

Később, ha szeretnétek, akár sminkes bejegyzés is lehet ezzel a palettával :)

Ti szeretitek az UD termékeket? Próbáltátok esetleg ezt a palettát?

Puszi:Juctus

4 megjegyzés:

  1. .orulok, hogy tetszik a paletta, nagyon korrekt bemutatot irtal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a közreműködést :)
      Hát, szerettem volna részletesen bemutatni, hisz megérdemli :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a paletta, és a róla készült bejegyzés is!
    A blogodon ma jártam először, és csak gratulálni tudok hozzá, hogy ilyen fiatalon egy ennyire igényes oldalt hoztál létre! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy! :))
      Remélem, későbbiekben is meglátogatod a blogot néhanapján :)

      Törlés