2015. április 10., péntek

L'Oréal Indefectible (Infallible) 24H-matt alapozó

Már ígértem az előző bejegyzésemben, hogy írok erről a szuper kis termékről. Most lelőttem a poént.. De egyszerűen nem tehetek róla, nem tudom magam visszafogni, nagyon megszerettem ezt az alapozót. A L'Oréal így is az egyik kedvenc drogériás márkám, ez a termék pedig csak tovább növelte a rajongásomat..

Ez az alapozó tudtommal még nem kapható sem Magyarországon, sem pedig itt, Szlovákiában. Az én példányom is Németországból érkezett unokatestvérem közreműködésével.
Az ottani online Müller katalógust lapozgatva találtam rá, még újdonság volt épp akcióban, és így, bár szülinapomra kaptam meg, tudom az árát nagyjából. Akciósan 9-10 (2700-3000 ft) euró között mozgott, az eredeti ára pedig 12-13 euró (3600-3900 ft).
Nem biztos, de azt hiszem ez egy és ugyanaz a Infaillible 24H-matte alapozóval, csak néhol más a neve.

A csomagolása nagyon megkapó, minőségi hatást kelt ez a letisztult stílus. Az űrtartalom az átlag alapozókkal szemben 35 ml, ami nem sokkal, csupán 5ml-el, de nagyobb az átlaghoz képest.
Mikor először csavartam le a kupakot, nagyon meglepődtem, mert egy csőrös adagoló fogadott. Ezért nagy pirospont jár a gyártóknak, mert ehhez a termékhez ez nagyon passzol.

Az alapozó állaga elég folyós, könnyen eldolgozható, a végeredmény nem lesz maszkhatású. Szépen bele lehet dolgozni, a finish pedig szép matt, púderes lesz. Igen, tényleg nagyon szépen mattítja az arcot, bár az én bőröm inkább normál, de ez az első alapozó, amivel púder nélkül is simán el tudok indulni, s ez nagy szó, mert én már csak fixállás miatt is mindig púderezek.
Az én árnyalatom a 12 Natural Rose, ami egy elég világos árnyalat, de a nagyon világos bőrűeknek szerintem sötét lehet.

Alapozó nélkül

Alapozóval

Mostanság (magamhoz képest) eléggé "kirügyeztem", ezért is szerettem volna egy jobb fedésű alapozót. Szerintem a képek magukért beszélnek. A fedése nagyon szép, szerintem erős közepes, mert azért a nagyobb pirosságokkal nehezebben birkózik meg, de számomra tökéletes.

Összességében engem ez a termék nagyon meggyőzött. A nagyon természetes hatást lehet vele elérni, szépen összeolvad a bőrrel, nem érezzük azt, hogy valami az arcunkon van, annyira könnyed. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Zsíros bőrűeknek lehet a legjobb. Száraz bőrűeknek nem ajánlanám, mert volt, hogy az én normál bőrömet is szárította egy picit egy-két helyen , de ezt a problémát aláhidratálással simán ki lehet küszöbölni.

Nektek melyik a kedvenc alapozótok mostanság? Szeretitek a L'Oréal alapozókat?

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Elég szomorú, hogy a környéken nem kapható! Nagyon szimpi termék!

    VálaszTörlés