2015. április 13., hétfő

Tavaszi HAUL (Glamour napok vs. Müller Szombat & egyebek)

Mostanában elég sok termék összegyűlt, amiket gondoltam, érdemes lenne megmutatnom. Fontos hangsúlyoznom, hogy ez  a mennyiség kb. egy hónap termése.
Úgy érzem most már ideje lenne egy kis szünetet tartanom :D


Elég sok helyen vásároltam és elég sokszor is, úgyhogy igyekeztem valamiféle logika szerint csoportosítani a termékeket. 


DM(Szlovákia)

A L'Oréal Color Infaillible szemhéjpúderek hatalmas kedvenceim (voltak), így most picit elkezdtem rájuk vadászni az akciós kosárkákat bújva. Sikerült is megszereznem a régen vágyott 016 Coconut Shake árnyalatot.
E hónapban pontjainkat 25% kedvezményekre lehet beváltani, ami a dekorkozmetikumokra érvényes. Ezt kihasználva szereztem be a Maybelline BROWdrama szemöldökgélt (Medium Brown) és a Catrice Nude Purism rúzst (C02 Silky Rose)

DM,Rosmann,Müller, patika (Magyarország)

Sikerült belefutnunk egy Bioderma Sensibio H2O micellásvíz 1+1 akcióba, így utólagos szülinapi ajándékként kaptam is az érzékeny bőrre valóból.
A Balea nyári tusijai nagyon szuperre sikeredtek, be is szereztem a Tropical Sunshine-t. Ezenkívül velem jött még innen is egy L'oréal Color Infaillible (006 All Night Blue) is, szintén akciós kosárkából.
A Müller akciós kosarában leltem az OPI Romantically Involved árnyalatú lakkjára, ami még a 50 Shades of Grey kollekcióból maradt. Féláron nem tudtam otthagyni az első OPI lakkomat. Szintén a Müllerből jött velem haza egy Kneipp narancsos-grapefruitos fürdősó.
A Rossmannban zsákmányoltam ezt az Essence Eye Blender ecsetet, amire nagyon kíváncsi vagyok.

Glamor napok vs. Müller Szombat

A L'Oréal Casting Sunkiss Jelly nagyon felkeltette az érdeklődésem, így féláron velem jött. 
Al Do Vandini melegítő arcmaszk kíváncsiságból ugrott a kosaramba.
Az előző Garnier grapefruitos arcradírom épp fogyóban van, most a Wasabis változatra csaptam le féláron.
A Catrice Illuminating pirosító (020 Coral Me Maybe) és a Rimmel Oh My Gloss! szájfény (140 Gossip Girl) főként a lágy, nyárias színük miatt jöttek velem, szerintem gyönyörűek.
A Müllerből utolsóként ezt az isteni illatú BOMB Cosmetics Pineapple Expressed fürdőbombát választottam.

A Rexona Maximum Protection dezodor már elmaradhatatlan nyári kellék, be is szereztem kuponnal a Stress Control változatot.
Mostanság bőröm kezd egy picit megbolondulni, és mivel tavaly azt vettem észre, hogy a Biovanne szépségvitamin a hajhullásomon túl a bőröm rendbehozásában is segített, kuponnal gondoltam, beszerzem megint.
Egy újabb L'Oréal Color Infaillible (027 Goldmine), de ha egyszer még az akciós kosaras termékekre is érvényes volt az 50%-os kupon, nem hagyhattam ott...
A Manhattan 2in1 Concealar & Fixing Powder nagyon felkeltette pár napja a kíváncsiságom, így úgy döntöttem, féláron mindenképp beszerzem.


Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Szeretnétek valamelyikről esetleg bővebb bejegyzést olvasni?

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Hú nagyon szuper cuccokat szereztél mostanában! A Müller szombat halálos kombináció volt a Glamour napokkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg elég durva volt, persze a tömeg is, amivel szerencsére már csak az ottartózkodás végén találkoztam. Ilyenkor éri meg igazán korán kelni :D :)

      Törlés