2016. február 3., szerda

ABC TAG

Ez egy elég régóta a neten keringő TAG, ami egy időben nagyon felkapott volt. Már akkor ki szerettem volna tölteni, de ez akkoriban valahogy ez elmaradt. Viszont nemrég Bettinél szembejött, így azonnal jött a felismerés, hogy itt az ideje kitölteni.



A TAG lényege tehát, hogy az ABC betűit sorban beírjuk felülre a weboldal keresőbe, oda felülre (sajnálom, de nem tudom a konkrét megnevezését), s ez kidobja a leggyakrabban látogatott weboldalakat az adott betűhöz kapcsolódva.

A - https://www.avon.sk/ - Tanácsadónőként érthető, hogy elég gyakran látogatom ezt a felületet.
B - https://www.blogger.com/ - Szerintem ezen sincs mit magyarázni. Szeretek a bloggal foglalatoskodni, naponta többször is lecsekkolom, mi az ábra.
C - http://cp.atlas.sk/bus/spojenie/ - Mivel hetente utazom, mindig itt nézem meg a különb. járatokat. Igazán hasznos kis oldal ez, persze csak ha Szlovákiában élsz.
D - http://www.dm-drogeriemarkt.sk/ - Persze lecsekkolom az újdonságokat, akciókat is...
E - http://www.ebay.com/ - Mindenki kedvence, egy szuper lelőhely, szuper árakkal.
F - https://www.facebook.com/ - No comment...
G - http://gmail.com/ - Az e-mailjeimet is gyakran ellenőrzöm.
H - http://www.heureka.sk/ - Szerintem az egyik leghasznosabb weboldal. Ha valamit vásárolok a neten, szinte mindig segítségül hívom. Szeretném a legjobb helyről, a legolcsóbban beszerezni az adott terméket. Ez az oldal pedig mindig a segítségemre van ebben, Szlovákiában élőknek nagy segítség, az biztos.
I - http://www.iparfumeria.hu/ - Bár nem Magyarországon élek, szeretem lecsekkolni az ottani kínálatot is, illetve ha írok valamiről, amit Szlovákiában szereztem be, sokszor itt nézem meg, mi is a pontos magyar megnevezése, ha nem egyértelmű számomra a szó szerinti fordítás.
J- semmi
K - http://kremmania.hu/ - Én minden lánynak, nőnek, akit egy hangyányit is érdekel a szépségápolás,  kötelezővé tenném ezen oldal rendszeres látogatását.
L - semmi :O
M - http://www.magyarblogok.hu/ - Természetesen a rendszeres blogolvasás sem maradhat ki az életemből, ez pedig egy roppant jó blogos gyűjtőoldal.
N - http://nikkiifashion.blogspot.sk/ - Niki blogját csak pár napja néztem át tüzetesen, inkább a YouTube videóit nézegettem eddig, de a blogja is nagyon szuper, ezentúl többet fogok ellátogatni oda is.
O - http://sk.oriflame.com/ - Néha online átlapozom az aktuális katalógust.
P - http://pcforum.hu/ - Drága párom előszeretettel bújja ezt az oldalt, még az én gépemen is.
Q - semmi
R - http://receptneked.hu/ - Megesik, hogy kísérletezős kedvemben vagyok, ilyenkor gyakran kutatok különféle receptek után neten.
S - http://szotar.sztaki.hu/ - Ha valami idegen szó jelentését keresem, csakis ehhez az oldalhoz ragaszkodom.
T - https://www.the-west.hu/ - A barátom hatására kezdtem el játszani ezt a játékot, úgy kb. 1 hete. És hát eléggé sikerült megszeretnem.
U - http://unalomuzesalapfokon.blogspot.sk/ - Ciiska blogjára is rendszeresen ellátogatok.
V - http://videa.hu/ - Néha ide van feltöltve a megnézni kívánt videó.
W - https://www.the-west.hu/?action=login - Már megint a The West...
X - semmi
Y - https://www.youtube.com/ - Mi más? Én a filmek, sorozatok helyett is csak videókat nézek.
Z - http://www.zones.sk/ - Ha sulis feladathoz valamilyen szlovák, német, angol szövegre van szükségem, sokszor lyukadok ki ezen az oldalon.

Na ennyi lett volna ez a kis TAG, remélem nem volt túl unalmas, bár nem jöttek ki extrém oldalak...

Puszi: Juctus

1 megjegyzés: