2016. november 2., szerda

The end of something old and the beginning of something new

Nem is tudom, hogy kezdjem, azt meg főleg, hogy hol, lehet kicsit csapongó lesz ez a bejegyzés, ezt nézzétek el nekem.
A blog pár nappal ezelőtt ünnepelte 4. születésnapját. Hihetetlen, hogy már négy teljes éve van jelen az életemben ez a világ. Sajnos a rendszerességgel adódtak problémáim, kisebb-nagyobb szünetek is voltak ugyan, akárcsak az utóbbi időben. De nem szeretnék magyarázkodni, tulajdonképpen én sem tudom, mi volt az ok, hisz a blogolás nagy szerelmem. Mindenesetre szeretném mindenkinek megköszönni, akik még olvasnak, kitartottak mellettem!

Egy ideje azonban úgy már nem éreztem magaménak ezt a felületet. Itt a régi, minőségtelen bejegyzések, amiket 14 évesen írtam, s a név, amit már szeretnék elhagyni, illetve szerintem a szünetek is egyre lehúztak. Szerettem volna egy kiegyensúlyozott blogot, s végül arra jutottam, hogy új felületet hozok létre, ahol tiszta lappal indíthatok, mindent újrakezdhetek. Így született meg a Daily Blush blog. Ezentúl itt tevékenykedem tovább.

Ez a blog megmarad, mert vannak rajta bejegyzések, amiket sajnálnák kitörölni, illetve különleges helyet foglal el a szívembe, de új bejegyzések szinte biztos, hogy nem fognak rajta megjelenni. 

Köszönöm ezt a 4 évet mindenkinek, aki itt volt, s remélem, a továbbiakban is velem tartotok.


2 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülit!
    Néha kell a változás, be kell engedni. Örülök, hogy más formában, de folytatod. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, aranyos vagy :)

    VálaszTörlés