2016. június 5., vasárnap

Etude House Berry Delicious Lip Jam Scrub

Említettem már egy párszor, hogy az ajkaim mindig is rettentő érzékenyek, szinte mindig szárazak. Az ajakradírokkal már egy ideje szemezgettem, de nem tudtam eldönteni, melyik is lenne jó választás. Végül egy gyenge pillanatomban Ebay-en szembejött ez az Etude House darab, így azonnal meg is rendeltem.

Kibontva a kis dobozkát, egy nagyon aranyos kis üvegtégelyt tarhattam a kezemben, ami tényleg olyan, mint egy pici dzemes üveg. Ugyanakkor meglepődtem a méretén, rengeteg terméket rejt, egy jó darabig biztos, hogy nem kell ajakradírt vennem. Nem egy utazóbarát kiszerelés a masszív üvetégelynek köszönhetően, de ez nem is az a fajta termék, amire lépten-nyomon szükségünk van, bőven elég az asztalunkon tartani, s hetente párszor használatba venni.

Ha jól tudom, ez a termék a márka egyik Berry Delicious limitált kiadás darabja, így valószínűleg bizonytalan ideig szerezhető be, de még kapható annál az eladónál, akitől rendeltem (ITT).

Egyébként a kiadás telis-tele van jobbnál jobb termékekkel. Ajakkencék, paletták, pirosítók, körömlakkok, minden amit csak az ember lánya kívánhat, ráadásul irtó aranyos csomagolásban,

Első pillantásra a termék zselés állagú dolognak tűnt, ami jócskán meg van pakolva különböző barna árnyalatú, illetve eltérő méretű radírozó szemcsékkel. Aztán, mikor belenyúltam, jött a hoppá. Rettentően gazdag, olajos, testes állagú masszával van dolgunk, minek az illata epres elméletileg. Nem is tudom, érdekes édeskés illat, ami kellemes, de engem egyáltalán nem emlékeztet eperre.

Az alapos radírozásért a szemcsék felelnek, amiben ez a termék jócskán bővelkedik. S hogy mik is ezek valójában? Cukor, epermag és dióhéj-őrlemény, szóval csupa természetes kis részecske.

S hogy hogy teljesít használat közben? Szuperül! Nagyon kellemes érzés az ajkainkat radírozni vele. A szemcsék szépen eltávolítják az elhalt, száraz részecskéket, s pikk-pakk pihe-puha ajkakat kapunk. Persze ajakápolót mindig használok a használata után, hogy biztosra menjek.

Összességében nem tudtam, mire számítsak, de kellemeset csalódtam a termékben, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az előző kedvences bejegyzésben is szerepelt (ITT). Az ajkaim új életre keltek, mióta heti 1-2x használom, sokkal puhábbak, nem száradnak ki olyan könnyen. Megérte azt a 7 dollár körüli összeget, ami kb. 2000 forintnak felel meg. Ráadásul elég kiadós mennyiség, jó darabig ki fog tartani. 

Ti használtok ajakradírt? Mely termékek váltak Nektek be?

Puszi: Juctus

1 megjegyzés: