2012. november 14., szerda

Mini Zsákmány

Mivel én jelenleg a 9. osztályba járok , ez azt jelenti ,hogy ebben az évben végzem el az általános iskolát.
Így a pályaválasztás terhe nehezedik a vállamra.Ma egy kiszemelt középiskola nyitott napján voltunk ,ahol bemutatták a sulit és diákokat toboroztak.
Hazafelé átugrottunk Magyarországra ,és persze nem maradhatott el egy apró vásárolgatás :)
(Bocsi ,a képek minősége miatt ,de este értünk haza és csak villanyfénynél tudtam fotózni.. Ja ,és ebből kifolyólag nem tudtam a swatchokról élethű képeket készíteni ,így azok elmaradnak.)


A Rossmannban sikerült ezt a Maybelline COLORAMA lakkot megszereznem a 71-es silver sand árnyalatban. A leárazott részlegen asszem 559ft-ért kaparintottam meg. Gondolom azért került ennyibe ,mert csak a szám van rajta ,az árnyalata hiányzik.De engem ez nem nagyon érdekel.
Az üvegben barna lakk ezüst csillámokkal. Felkenve nagyon fényes ,olykor aranyba átmenő árnyalat.
Remélem a tartósságával nem lesz gond ,nem úgy ,mint az Essence lakkoméval.

Szintén a Rosmannban sikerült rálelnem erre az Essence Kajal szemceruzára a 19 All I want árnyalatban. Ez egy barnás szín ,ami alig tér el a bőr színétől ,de szerintem egy hétköznapi sminkhez remek. Pici csillámok is találhatóak benne.

Az utolsó Rossmannos szerzeményem ez a Nivea Tápláló szájfény Mango árnyalatban. Csodálatos! A tubusban vaníliás színe van csillámokkal ,de szájra felkenve egy pici halvány ,rózsasínes csillogás is felfedezhető rajta.
Visszafogott .és tökéletes lesz a mindennapokra.
És végre egy Avon üzletben sikerült beszereznem az Avon Naturals epres-csokis Testápolóját. Azt hiszem ,ennek örülök a legjobban ,hisz már nagyon vágytam rá. 650ft volt. 
Az  illata mennyei és a bőrömön is imádom.Igazi téli testápoló

Az utolsó szerzeményem az egy Avon Care Repairing ajakbalzsam. Mivel elég problémás a szám és környéke ,sok ajakbalzsamot kipróbálok. gondoltam 400 ft-ért ezt is letesztelem. Egyszerű ,színtelen ,szagtalan balzsamról beszélünk. Már kipróbáltam és az első benyomások jók :)













4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis cuccok :))
    A niveás ajakápoló mennyibe került? :)

    VálaszTörlés
  2. Az ajakápolóval én is szemeztem, de aztán ott hagytam. Most hogy írod,mennyire jó kicsit bánom!:(

    VálaszTörlés