2012. december 25., kedd

Karácsonyi outfit és smink :)

Sziasztok! Ma egy outfit és smink bejegyzést hoztam. Ilyen még nem volt ,úgyhogy nézzétek el nekem a hibákat ,de még gyakorolnom kell e téren.

Öltözék: Az öltözékemről nem sikerült normális képeket készítenem. Az egyetlen ,ami jónak mondható ,azon a fejem nincs rajta... De úgy döntöttem ,legalább megmutatom ezt. És kiterítve is megmutatom a ruházatot.
Egy lengébb szabású fekete ruhát ,alá fekete garbót és bordós harisnyát viseltem :)Kiegészítőnek csak egy pár anyagból készült bordó rózsa-fülbevalót tettem ,amiről persze elfelejtettem fotót készíteni.

Ruha-F&F
Garbó-F&F
Harisnya-Takko
Fülbevaló(erről nincs kép)-Takko

Smink:  Na ,a sminkről már több értelmes fotót sikerült készíteni.Azt előre megjegyzem ,hogy csak 1-2 hónapja foglalkozom komolyabban a sminkeléssel ,így nem vagyok valami profi e téren ,de próbálkozom.
A  sminkem egy fehér-bordós kombó volt egy szinte átlátszó szájfénnyel. Pirosítónak a paletta egyik világosabb pirosas színét választottam ,mivel nem volt e sminkhez passzoló pirosítóm :)
Na ,de nézzük a képeket:
Picit távolabbi kép :) (Itt látszik a fülbevaló is)

Amiket használtam: 
Rimmel Lasting Finish 25órás alapozó (103 True Ivory)
S-he korrektor(002 beige)
Max Factor Creme Puff kompakt púder(81 Turly Fair)
Lora 18-as paletta (01)
Maybelline Master Piecise filctus(fekete)
Oriflame Very Me Heartbreaker szemceruza(fekete)
L'Oréal Extra Volume Collagene szempillaspirál (Black)
Manhattan Professional Mascara with Silk szempillaspirál(fekete)
Essence Wild Craft highlighter (01 Let's get wild)
Nivea Gloss Wonder Balm szájfény (Mango Balm)Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés. Szeretnék majd még több hasonló irománnyal jönni ,ha lesz rá idő :)
4 megjegyzés: