2013. július 6., szombat

Senzabox-2013 június

Sziasztok! Ma egy beautyboxról hoztam Nektek egy kis beszámolót ,ami nálunk ,Szlovákiában is elérhető. Eredetileg ez egy cseh box ,de mint általában más cseh webshopok ,a Senzabox is szállít Szlovákiába ,így végre én is átélhettem azt ,amit már rengeteg blogon olvastam. Végre én is beautyboxot tarthattam a kezemben.
Ezzel a poszttal már egy hete adós vagyok ,ugyanis akkor kaptam kézhez ezt a kis csomagot ballagásom alkalmából. A postás viszont szerdán hozta ,úgyhogy nem árválkodott sokat egyedül. Az ára szállítással ,utánvétellel 18 euró (kb.5500 ft) volt ,ami azért nem olcsó számomra ,ezért is kaptam alkalomra ,nem hiszem ,hogy havonta meg fogom rendelni.
Sikerült nem utánanéznem a csomag tartalmának ,így nem tudtam előre ,hogy mire számíthatok :)

(Ahogy elnézem a Senzabox társult egy másik cseh beutybox-szal ,a Ladybox-al ,így már csak egy cseh beautybox maradt , a Ladybox ,amit ezen a linken lehet megrendelni )




Na ,de nem húzom tovább az időt ,nézzük mit rejtett a dobozka :)

Csoportkép :)

L'Occitane Fleur Chérie tusfürdő (75 ml-s utazó kiszerelés)- Ennek a tusfürdőnek egy picit túl parfümös az illata ,amit én tusfürdőben nem nagyon szeretek. A kiszerelésének viszont nagyon megörültem ,mert szuper utazó méret :) A teljes kiszerelés 170ml  160Kč(kb.1900ft)

Anatomicals Zap! Zap! Zap! Gets that chap éjszakai és nappali pattanástalanító rúd (teljes kiszerelés)-Nagyon örültem ennek a terméknek ,mert már sok jót hallottam a márkáról és már régen ki szerettem volna próbálni egy terméküket. Ez egy kétvégű pattanástalanító. Az egyik fele az éjjeli egy fehér színű valami ,a másik pedig a nappali ,az átlátszó. Még nem bontottam meg ,mert szerencsére nem volt rá szükségem ,de majd meglátjuk ,hogy hogyan teljesít... A bolti ára 119Kč (kb.1400ft)

Saloos Bio Karité homoktövises testbalzsam testbalzsam (minta)-Ő egy igazi meglepetés ,mert róla semmi infóm nincs ,még a lapon sem szerepel. Az előző havi boxban volt hivatalosan ,lehet ,hogy megmaradt pár darab és az új megrendelőknek belecsomagolták a dobozba. Egyébként ez egy egész testre való balzsam ,az állaga picit krémpirosítós ,az ujj melegére picit felolvad és kenhetővé válik. Utánanéztem ,és az iparfümérián az 50 ml-s kiszerelés 1770ft.

Kiss My Face Olivás arclemosószappan (40g-os minta)-Még sosem próbáltam arclemosószappant ,de mindennek eljön egyszer az ideje. Állítólag ez egy BIO termék ,86% természetes olajat tartalmaz. A márkáról sem hallottam még ,de majd meglátjuk ,hogy mit tud. A teljes ,230g-os kiszerelés 480Kč (kb.5700ft).

BeautyUK Metallic Sparks jumbo ceruza (teljes méret)-Egy gyönyörű ,padlizsán lila jumbo. Szépséges színe van ,pici csillámokkal. Az állaga nagyon krémesnek tűnik ,így az első swatch után. A bolti ára 140Kč (kb.1600FT).

Paese pirosító (teljes méret)-Mikor megláttam ezt a pirosítót ,majd kiugortam a bőrömből. Már régóta keresem a tökéletes babapink pirosítót és ez AZ. Tökéletes nyári ,üde arcot lehet vele varázsolni. Mióta megvan ,csak ezt használom ,nagyon szeretem. Van egy pici kellemesen virágos illata ,ami számomra nem zavaró ,nekem tetszik. Argánolajat tartalmaz ,aminek nem tudom ,mi a szerepe egy pirosítóban ,de biztos jó.A tégelyben apró csillámok találhatóak benne ,arcon ezek már csak nagyon közelről figyelhetőek meg. Csavarós kiszerelésű ,ő a 35-ös árnyalat. A termék bolti ára 55Kč (kb.660ft)

Models Own Dancing Queen körömlakk (teljes kiszerelés)-Ez egy gyönyörű fedőlakk. Mindenféle méretű és alakú glitterek találhatóak benne arany,zöld,kék és világoskék színben. Swatchot róla itt találtok. A bolti ára 160Kč (kb.1900ft).

A színek közelebbről 

Összességében én nagyon elégedett vagyok a doboz tartalmával ,ha lesz még rá lehetőségeb ,biztos ,hogy rendelek még valamikor :)

Ti rendeltetek már valamilyen beautyboxot? Mi a véleményetek róluk?Ért már csalódás e téren? Szeretnétek ,ha valamelyik termékről írnák részletesebben is?

Puszi:Juctus

11 megjegyzés:

  1. Szia!

    A dobozod jobban tetszik, mint a Pixibox, ami Mo.-on van és mindig tervezem, hogy megrendelem, aztán inkább hagyom és mikor látom a blogon a képeket rájövök, hogy jól tettem, hogy nem rendeltem meg.
    A lakk színe nekem nem tetszik, de a többi termék használható. Igazi márkák vannak benne, és nem olyan minták amit a gyógyszertárban is adnak ingyen vagy egy nagyobb parfümériában pl.
    Az 500Ft-os 100ml-s Bioderma lemosó pl. nagyon vicces volt a legutóbbi Pixiboxban, nagy "érték".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért néha a Pxiboxban is vannak jó dolgok ,bár szinte minden dobozban látok legalább 1 dolgot, amit én nem tudnék kihasználni.
      Igazad van ,néha én sem értem ,mikor betesznek egy-egy tasakos mintát ,amihez amúgy sem nehéz hozzájutni. :D

      Törlés
  2. Ez a Senzabox nagyon jó! Ahogy nézem, nagyon megéri az árát! Nem győzök irigykedni :D

    VálaszTörlés
  3. Hű, ez tényleg jó, mondjuk nem hiszem, hogy rendelek 18 euróért :D De a Ladyboxot nézegetem már régóta, de nem hagy nyugodni, mi ha éppen olyan lesz benne, ami nem tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen ,én is csak ballagási ajándék gyanánt kaptam ,csak úgy nem hiszem ,hogy valaha is hozzájutottam volna :D Talán még a következő havira is befizetek a tesómtól kapott pénzből ,de majd meglátjuk.
      De szerintem a Ladybox is kb. ennyibe jön átszámolva ,szállítással.
      Igen ,ez a félsz egy picit bennem is bennem volt ,ezért is nézegettem át az előző hónapok dobozainak tartalmát. Mindegyiket érdekfeszítőnek találtam ,így egy picit megnyugodtam ,bár nem teljesen. Amúgy viszont nagyon élveztem ezt a "zsákbamacska" szituációt :D Csalódni nem csalódtam ,szerintem nagyon jó kis dolgok egytől egyig :)

      Törlés
  4. nagyon tetszik a pirosító, szép szín :)
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  5. Szia! Kaptál tőlem díjat! :)
    http://tipegozombi.blogspot.hu/2013/10/keddi-virulas-dij.html

    VálaszTörlés