2014. február 16., vasárnap

Az elmúlt hónapok hatalmas felfedezései

 Sziasztok! Tudom, tudom elég sok idő telt el a legutóbbi posztom megszületése óta ,de hol nem akadt időm ,hol a fényviszonyok voltak borzalmasak. Nem mondom azt ,h ezek a képek hiper-szuperek lesznek. Az elmúlt hónapokban kicsit elszoktam az efféle fotózástól ,s a fényviszonyok se voltak kifogástalanok ,de igyekeztem. :) Elnézést előre is az esetleges hibákért...



A mai posztban olyan termékeket szeretnék Nektek bemutatni ,melyekkel az elmúlt hónapokban találkoztam és rögtön hatalmas szerelem szövődött köztünk. Tényleg nagy kedvenceim lettek ,többségüket naponta használom. 5 termék került be ebbe a kis posztba ,amiket random sorrendben mutatok be nektek ,nincsenek rangsorolva ,mindegyiket ugyanannyira szeretem :) Nézzük is őket...

1. Marionnaud Palette Jour Day Palette


Ezt a szuper kis ,natúr színekkel rendelkező palettát karácsony előtt szereztem be az egyik Marionnaudban. Nagyon tetszenek a színei ,hétköznapokra tökéletesek ,bár nemigen használok szemhéjpúdert a mindennapokban, ha esetleg ,akkor a legvilágosabb színt viszem fel magában ,a többi színt akkor vetem be ,ha valami kis pluszra vágyom :)
A legvilágosabb ,illetve a legsötétebb színekben található némi csillám ,de nem túl tolakodóak ,szemhéjon szinte alig látszódnak. A többi szín teljesen matt.
A pirosító színe pont olyan ,amilyenre mindig is vágytam. Barackos, lágy, üde, matt, tökéletes a hétköznapokra.
Maguk a "porok" kicsit porzanak ,ezért cserébe viszont nagyon jól pigmentáltak.
A szájfény egy kicsit kakukktojás, hisz még nem használtam. Nekem túl ragadós és a csillámok is elég nagyok benne..
Volt hozzá egy ecset, ami valószínű, a pirosító felvitelére volt kitalálva és egy kétvégű applikátor, amit már ki is szedtem a palettából.
Maga a paletta kinézete nagyon bejön ,szép ,jól esik ránézni. Utazáshoz szerintem jól jön ,hisz masszív, jól záródik a benne található mágnesnek köszönhetően. Emellett pedig a méretesnek mondható tükör is említésre méltó :)
Összességében szerintem nagyon jó ez a paletta ,igazán megérte azt a 2000 ft-t :)
Swatchok

2.Catrice Ultimate Shine rúzs (250 Yes, We Can-dy!)




És igen! Végre nekem is sikerült beszereznem egy Catrice rúzst. Hát, már értem, miért szeretik annyira.
Én egy arany csillámokkal teli cukorkás rózsaszínt választottam, amit nem bántam meg.
Nagyon tetszik a könnyed, krémes állaga. Ebből kifolyólag a tartósságával akadnak problémáim, kb. 4-5 órát bír ki kifogástalanul, evés-ivás nélkül.
Maga a termék csomagolása nagyon tetszik, kifinomult. Bár az is igaz ,h eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat és a fotózáskor is nehezen akart együttműködni ,de akkor is jól néz ki. Tetszik továbbá a címke ,melyen az árnyalat van feltüntetve. Jó ötlet ,h maga a címke ugyanolyan színű ,mint a szájfény, még a csillámok is megtalálhatóak rajta.
Összességében nagyon szeretem ezt a rúzst. Kicsit szájfényszerű finishe van ,de attól azért tartósabb. A színe nagyon szép ,viszont nem túl hivalkodó ,hétköznapokon is simán viselhető.

Swatch

3.Essence I ♥ Extreme Crazy Volume szempillaspirál


Ezt a szempillaspirált bátyámtól kaptam ,soha nem gondoltam ,h ennyire fogom szeretni. Tényleg igazán fekete. A pilláim nagyon szeretik ,szépen kiemeli őket ,hosszítja és mintha göndörítené is egy picit őket.
A csomagolása nagyon tetszik ,nagyon csajos. Gondolom bátyám is ez miatt választotta épp ezt a darabot számomra.
Maga a keféje is nagyon tetszik ,nem sok spirálnál láttam az efféle szilikonos kefét. Szerintem ezzel könnyen el lehet érni a pillák tövét és látványosabban megemelni őket.
Tartósságát tekintve is jól szerepel ,egész napot simán bírja ,nem pereg le :)
Összességében nagyon szeretem ezt a spirált ,ez az is mutatja ,hogy minden egyes nap ez után nyúlok :)

4.Catrice Eyebrow Filler szemöldökformázó gél



Hogy én ezt miért csak most fedeztem fel? Talán ez a legnagyobb felfedezés. Egyszerűen imádom. Sokkal praktikusabb ,mint a ceruza. Ezzel csak simán átfésüljük a  szemöldökünket a szempillaspirál-szerű kefével ,ami helyére fésüli és színezi is egyaránt. A szálak szépen a helyükön maradnak egész nap, s a színüket is stabilan tartják.
Csak ajánlani tudom ezt a terméket ,én nagyon elégedett vagyok vele. Reggelente tényleg csak 1-2 perc szükségeltetik a szemöldökeim formázásához mióta ezt használom. Hátránya viszont csupán annyi ,hogy csak egy színben kapható, vagyis mikor én vettem ,csak ezt az árnyalatot láttam.,ami nekem szerencsére éppen passzolt :)


5.NYC Smooth Skin bronzosító 



Mikor megérett bennem az elhatározás ,hogy nekem kell egy bronzosító ,azért épp erre esett a választásom ,mert számtalan külföldi és hazai beautygurunál láttam ,olyanoknál is ,akik tele voltak MAC,Urban Decay..stb. cuccokkal. Gondoltam ,ennek oka van ,hogy épp ezt használják ők is.
A csomagolása maga nekem nagyon nem tetszik ,nagyon olcsó műanyag hatást kelt.Egyedül a tükör az, ami tetszik benne.
Maga a termék viszont tetszik ,visszafogott színe, nem túl hivalkodó ,szépen, visszafogottan bronzosít, épp annyira, amennyire nekem szükségem van.
Összességében nagyon szuper kis termék. Egyedül a csomagolása lehetne egy kicsit minőségibb. De a visszafogott pigmentáltsága ,színe szépen kiemeli az arcot és bronzosít. :)


Ennyi lett volna mára. Remélem legközelebb már nem lesz ennyi idő két poszt között ,amint időm engedi ,igyekszem írni. 

Puszi:Juctus

4 megjegyzés:

  1. A szemöldök formázó spirál tényleg szuper, örülök hogy megmutattad mert nekem egy essence márkájú van de rettegek hogy elfogy de igy legalább tudom merre keressem az utánpótlást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg csodás egy termék :) Örülök ,hogy segítettem :)

      Törlés
  2. Szuperek:)) Különösebben a Catrice Ultimate Shine rúzs tetszik:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szuper egy darab ,szívesen nyúlok hozzá akármikor :)

      Törlés