2014. február 3., hétfő

Újra itt!

Sziasztok! Hú ,nem tudom hol is kezdjem.... Rengeteg idő(közel 7hónap) telt el az utolsó bejegyzésem közzététele óta. Váratlanul ,hirtelen szó nélkül tűntem el.  Tudom ,ez nem volt szép tőlem. Igazából magam sem tudom ,hogy miért alakult így. Talán ,mert jött a nyár ,más dolgok kerültek előtérbe ,aztán ugye az új suli  ,hirtelen nem lett időm az igényes blogolásra ,összecsapott posztokat pedig nem szerettem volna közzétenni. Nagy hiba volt részemről az ,h mindez szó nélkül történt. Ezért szeretnék elnézést kérni a még megmaradt olvasóimtól és megköszönni kitartásukat :)




Nem csupán a blogírás ,hanem a blogolvasás is teljesen eltűnt az életemből. Nem követtem nyomon az új posztokat sem..Pedig nem szűnt meg a kozmetikumok iránt való érdeklődésem ,csupán gyengült egy kicsit. A drogériákban ugyanúgy végigcsekkoltam mindent ,mint azelőtt ,csupán az újdonságokkal ,szortimentfrissítésekkel nem voltam teljesen tisztában :)
Az elmúlt idő alatt rengeteg dolog történt velem. Csodás nyaram volt ,amit az engem körülvevő csodás embereknek köszönhetek. 
A szerelem is rám talált.. :) Igen ,találtam egy csodás fiút ,aki mellett elmondhatatlanul boldog vagyok :) Megért, támogat ,biztat ,mellettem van mindig, amikor csak szükségem van rá  és a legfontosabb: érzem ,h szeret :) Már több ,mint 7 hónapja vagyunk együtt ,s napról napra egyre jobban szeretem *.*
Az új iskola is hihetetlenül tetszik. Igaz ,akadnak nehézségek ,de hát szerintem ez az élet minden területén így van :) Hihetetlen ,mennyi különleges ember toppant be az életembe ,akik szebbé varázsolják mindennapjaimat. A kollégiumi szobatársnőm személyében pedig egy igaz barátra leltem. Alig hiszem el ,h csupán 5 hónapnyi ismeretség után mennyi mindent tudunk egymásról ,milyen önfeledten tudunk beszélgetni ,ő kincset ér számomra :)
Jelenleg épp törött kisujjal írok ,mivel csütörtökön röplabdáztunk tesin és hát sikeresen eltörtem jobb kezem kisujját. Tudom ,nagyon ügyes vagyok :D

Na ,de lényeg a lényeg... Úgy döntöttem visszatérek ,már hihetetlenül hiányzott a blogolás ,sokszor terveztem a visszatérést ,de 1-2 poszt erejéig feleslegesnek találtam ,mivel tudtam ,úgyse lenne rá több időm. Most sem ígérem ,h naponta posztokkal foglak titeket bombázni ,de hetente 2-t megpróbálok majd összehozni :)
El sem tudjátok képzelni ,milyen izgatott vagyok :)

Ha esetleg szeretnétek ,csekkoljátok le Instagramomat ,ide néhanapján töltök fel 1-2 képet ,juctus néven vagyok megtalálható :) :)

Puszi: Juctus

10 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy itt vagy, már hiányoltalak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én is örülök ,h újra itt lehetek :) Már hiányoztatok azért :)

      Törlés
  2. Na végre. Örülök, hogy jól alakul az életed, és várom a bejegyzéseidet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan jól esik ez a fogadtatás :)) Úgy hiányoztatok már *.* :)

      Törlés
  3. Nagyon örülök,hogy visszatértél és hogy ilyen jó irányt vett az életed! Hiányoltam a bejegyzéseidet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Örülök ,h itt vagytok nekem :) Olyan aranyosak vagytok... :)

      Törlés
  4. Csak így tovább Jucikáám! :** Remélem nem sokára videókkal is meglepsz minket! ;))
    Kollégiumi szobatársnőd xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)) hááát...őőő..majd egyszer lehetséges :D ♥ :*

      Törlés
  5. Én ehhez a témához nem sokat értek, de ahogy olvasgattam 1-2 postod, én csak bámultam. Nagyon ügyesen tudsz írni! Így tovább! :) Írj amennyit csak tudsz. :)

    VálaszTörlés