2014. március 3., hétfő

I wish...


Sziasztok!
A tegnap esedékes szülinapom által a képzeletbeli perselymalackám kissé felhizlalódott. Innen jött az ötlet, hogy összeszedem, mikre fáj mostanában a fogam. Remélem nem baj ,hogy ezt veletek is megosztom, s egyúttal véleményeteket is kikérem..


1.Ecsetek

Hát igen..Már rég fáj fogam jó minőségű ecsetek után. Tavaly május környékén ugyan elkezdtem gyűjtögetni rájuk ,amiről poszt is született (itt). De aztán a lelkesedésem csappant, a pénzt pedig sikerült elköltenem... :S Mostanában viszont újra előkerült a téma és úgy határoztam, beruházok valamilyen ecsetekre. Eredetileg Real Techniques ecsetek után vágyakoztam, de beszerzésük számomra kicsit nehézkes, és csupán 1-2 szolvák webshopban elérhetőek, ahol viszont szerintem elég drágák a külföldi webshopokhoz viszonyítva, úgyhogy lehet, várok még egy kicsit a beszerzésükkel.
Így aztán elkezdtem nézelődni kicsit elérhetőbb márkáknál, így fedeztem fel a Zoeva ecseteket. Számomra szimpatikusak ezek a termékek, elég jónak is tűnnek..
Aztán egyszer csak jött az Essence Bloom me up! kollekciója, amiről kiderült, hogy nálunk kapható lesz. Nagyon szimpatikusak ezek az ecsetek. És hát ha megvenném az összes 6 ecsetet ,az csak a Zoevás ecsetek töredékébe kerülne, ahol 8 darab van a kinézett szettemben. Nem tudok dönteni, még le kéne csekkolnom az Essence ecseteket élőben is, de magamat ismerve akkor is nehezen fogom meghozni a döntést..

Zoeva ecsetek

Essence Bloom me up! ecsetek

2.Garnier micellás víz

A micellás vizek az utóbbi időben ugye nagy hype-ot kaptak, s a gyártók sorra dobják piacra a Bioderma dupe-okat. Nekem a Garnieres tetszik a legjobban, igaz a Biodermásat sem vetném meg, de valahogy én még nem érzem szükségét beruháznom rá. Erre viszont nagyon kíváncsi vagyok. Már vagy kétszer volt a kezemben, de mindig visszatettem. Legutóbb a Rossmannban még akciós is volt ,kb. 1200-1300ft-ba került. Remélem legközelebb már tényleg sikerül rászánnom magam a megvételére.


3.NYX Butter Lipstick

Ezek a rúzsok ,ha jól tudom, nemrég kerültek be a NYX kínálatába. Az első dolog, ami megfogott, az a színválaszték volt. Szép, különleges árnyalatokban kapható. Nekem főként a nude, halványrózsaszín, enyhe korallos árnyalatok tetszenek. A rúzsok fényes, de nem túl csillogós finishűek ,állítólag még hidratálnak is, s az általam látott swatchok alapján elég pigmentáltnak is tűnnek, talán a világosabb árnyalatok gyengélkednek picit e téren.


A színskála



4.Primer

Már rég óta szeretnék primert kipróbálni, főként a kíváncsiság hajt. Legjobb egy pórusfinomító termék lenne, de az igazat megvallva, nem igazán vagyok képben a témában. Eddig az új szortimentes Catrice Prime and Fine pórusfinomító darabját nézegettem, de igazából a Benefit POREfessional-ját is szívesen kipróbálnám, de ugye annak az ára kicsit borsos. 



5.Maybelline Color Tattoo

Azon kevesek közé tartozom, akik még nem rendelkeznek ezzel a nagy hype-ot kapott (gondolom okkal) kapott kis termékkel. Nagyon rég kerülgetem már, de valahogy mindig sikerül magamat róla lebeszélni... Pedig már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, mit tudhat. Leginkább Pink Gold és Mauve Crush tetszik, de mondjuk a bordós-barnásat (azt hiszem Pomegranate Punk) is megnézném magamnak, de tudomásom szerint ez nálunk nem kapható. Javítsatok ki ,ha tévedek.




6.L'Oreál Miss Manga szempillaspirál

Nem tudom miért, de valahogy nekem bejönnek a L'Oreál termékei. A márka elég megosztó, de erről a szempillaspirálról elég jó véleményeket olvastam többségben, bár akadt olyan is, akinek nem tetszett. 
Volt már egy anyutól megörökölt L'Oreál spirálom (Mega Volume Collagene) ,ezt nagyon szeerettem, ezért birizgálja a fantáziámat ez a darab is.


Hát ez az én kis kívánságlistám jelenleg. Remélem azért sikerül pár dolgot beszereznem róla, mégha nem is mindet. :)

Ti próbáltátok már valamelyiket a fent említett termékek közül? Vélemény? 

Puszi:Juctus

12 megjegyzés:

  1. A Pomagranate Punk kapható Nálunk is, csak más néven: Metallic Pomagranate-ként. Itt írtam róla, ha gondolod nézd meg: http://katiebeauty.blogspot.hu/2013/11/maybelline-color-tatto-metallic.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az infót és a linket is :)
      Ách, annyira gyönyörű ez a szín..kell! :)

      Törlés
  2. Pár éve már a Bioderma H2O-t használom és nem cserélném le a most kapható micellás vizekre sosem. Sztem sokkal gazdaságosabb. Igaz,hogy drágább, de nagyon jó akciók szoktak lenni a patikákban, érdemes figyelni őket.
    Sztem csak próbálnak hasonlót kitalálni, de nem fog persze sikerülni.
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért az valószínű ,hogy a Bioderma terméke utánozhatatlan, olcsóbb társai nem fogják megütni azt a szintet.
      Lehet, ha találkoznék egy igazán jó akcióval, rászánnám magam a megvételére, de nem tudom..Kíváncsinak viszont nagyon kíváncsi vagyok rá :)

      Törlés
  3. Ja és boldog szülinapot kívánok :)
    Mia

    VálaszTörlés
  4. Hol van a nálatok? Örülnék, ha Magyarországon is lenne a Bloom me up! ecsetkészletből...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szlovákiában :) Ha jól tudom, Magyarországon sajnos nem kaphatóak :S

      Törlés
  5. Szerintem igaz, hogy a Zoeva ecsetek drágábbak, de már ránézésre is jobbnak tűnnek, főleg ami a szemre való ecseteket illeti. Az Essence ecsetkék cukik, szinesek, de szemre szerintem csak a mentazöld használható. Végül is attól függ neked mire van szükséged.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az én szívem is kicsit jobban húz a Zoeva ecsetek felé, hisz igazi, minőségi ecseteket szeretnék :)

      Törlés
  6. Ó, most eszembe juttattad a Zoeva ecseteket, ajjaj... Mr egy ideje pályázom rájuk, de azt hiszem, áprilisban aktualizálni fogom a rendelést :-) A micellás vizek közül elég sokat próbáltam már, és szerintem a Bioderma és a Vichy a legjobb, meg még a Corine de Farme, de ha egyszer mind kifogy, szerintem a Garnier-t is tesztelem majd :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, akkor nemcsak én szimpatizálok ezekkel az ecsetkékkel :D :)
      Elég sok micellás víz van már ezek szerint a piacon,én most valahogy a Garniert pécéztem ki magamnak, de ahogy magamat ismerem, kifogok próbálni egy párat, már csak kíváncsiságból is :D

      Törlés