2014. július 1., kedd

Dermacol Longlasting Lipstick (01) - Vélemény

Több, mint egy hónap után újra itt! Sajnálom, de nem volt elegendő időm, ugye suliban is meg kellett húznom utolsó heteket. Nálunk megy ugye csak hétfőtől van hivatalosan a nyári szünet :)

Február környékén számítottak újdonságnak ezek a rúzsok nálunk, ekkor az egyik drogériában (101) akciósan, 4,49 euróért (kb.1350 ft) jutottam hozzá hosszas gondolkodás, nézegetés után ehhez a gyönyörű, (számomra) vibráló málna színű árnylathoz.




A csomagolás nagyon szép, elegáns, engem már ezzel sikerült megvenni. Műanyag, de a minőségibb fajtából.
Tetszik, hogy az alján látható a rúzs színe, így ha több ilyen rúzsocska is gyarapítja kollekciónkat, könnyen megkülönböztethetjük. 
Ilyen érdekes, rúgós megoldással nyílik. Az alját kell benyomni, aztán az kiugrik, s húzhatjuk is ki a terméket. 
Sokáig nem igazán tudtam behatárolni a színét, őszintén szólva, ilyen színű rúzst még nem igazán láttam.
Egyszer aztán, mikor nézegettem, jött a felismerés, ez MÁLNA :)) Élénk, vibráló málna.
Befényképezni sem igazán sikerült tökéletesen, de igyekeztem a legjobbat nyújtani.

A rúzs állaga inkább viaszos, mint krémes, masszív, de részben ennek köszönhető a hihetetlen pigmentáltsága, egyetlen húzással gyönyörű, tömör színt érhetünk el. (lásd a színmintán)

A finishét félmattnak mondanám. Nagyon szépen tud mutatni, de ehhez nagyon hidratált ajkak kellenek, képes beülni a szárazabb részekben.
Maga a rúzs is szárít (mondjuk az én ajkaimat szinte minden), ezért érdemes előtte hidratálni.

Tényleg nagyon tartós rúzs. Evést-ivást nagyon-nagyon jól bírja, de azért a biztonság kedvéért nem árt leellenőrizni. Ezekkel együtt 5-6 órát simán kibír, mondjuk 5. órában már biztos, hogy halványabb.Szépen, egyenletesen kopik. Ami zavaró lehet, hogy a pohár bizony rúzsfoltos marad.

Összességében szuper rúzs. Különleges szín, tartós. Csak ne szárítana annyira. Igazat megvallva ezt a színt még túl erősnek találom magamon utcára még nem mertem viselni, egyszer báloztam benne, többi tanulságot itthon vontam le belőle. Az akciós árat simán megérte.
Magyarországon a Dermacol termékek ugye nem érhetőek el drogériákban, de az Iparfümérián annál inkább, ez a rúzs is megtalálható ITT.

Ti szeretitek a Dermacol termékeit? Próbáltátok esetleg ezt a rúzst?

Puszi:Juctus 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése