2015. február 10., kedd

Haul

Mostanság sikerült elég sok dologra szert tennem, lehet túl sokra is... Ebben a bejegyzésben ezeket a dolgokat szeretném megmutatni Nektek. Előre leszögezem, hogy ezekre a dolgokra nem egyszerre, hanem az elmúlt másfél hónapban sikerült szert tennem apránként, éshát sok kicsi sokra megy ugyebár :)

Próbáltam valamiféle tematikára rájönni, végül üzletenként osztottam csoportokra a termékeket, e szerint fogok haladni.

DM
Ide tértem be legtöbbször, szinte minden darabot más alkalommal vásároltam.

Az Alverde Stadtgeflüster tusfürdőjét mindig is nézegettem, szagolgattam, igazán magával ragadott a nagyon finom, citromtorta-jellegű illat, de mindig otthagytam, mivel van még itthon elég elhasználásra váró tusi. Mikor egyik alkalommal megpillantottam az akciós pulton, azonnal landolt is a kosaramban 1,15 euróért (kb.350ft) nem hagyhattam ott.
Megjelenése előtt sok helyen olvastam az Ebelin ecsettisztító spray-ről, érdekelt is. Egészen véletlenül fedeztem fel, de nem volt kérdés, hogy velem jön e. 4 euró (kb. 1200ft) volt.
Most elég sok Alverde termék van leértékelve, gondolom szortimentfrissítés vagy valami ilyesmi miatt, itt találtam ezt az Alverde sminkjavító tollat mindössze 1,69 euróért (kb. 500ft). Nem mondom, hogy nélkülözhetetlen dolog, de néha jól tud jönni.
Az akciós kosárkában találtam ezt az Essence Happy Holidays szemhéjpúdert (01 sugar plum fairy), ami bmég a 2013-as karácsonyi TE része volt, akkor viszont nem csaptam le rá. Most velem jött, hisz hasonló színem úgysincs még és a mintája is nagyon cuki. 1euró (kb. 300ft)


Elfogyott a kollégiumban használatos sminklemosóm, így SOS segítségért futottam, választásom most erre a Balea sminklemosó korongokra esett, az olajmentes változatra. Eddig tetszik, a korongok kellően nedvesek, és a sminket is szépen leszedik. 1.39 euró (kb.400ft) volt.
Hajlakkra is szükségem volt a kollégiumban, így mikor az akciós részlegen megpillantottam ezt a hatalmas, 400 ml-s Wella Pro Series Strong Hold darabot, elhoztam. 2,29 euró( kb. 700ft) volt. Eddig tetszik, jól tart, bár ha kicsit többet használunk, a kemény, ragadós érzet könnyen előjöhet.
A Tony&Guy Casual textúráló spray-ről már sokat hallottam, rég ki szerettem volna már próbálni. A múltkor megláttam ezt a kis, 75 ml-s kiszerelést leárazva 2 euróra (kb. 600 ft), bedobtam a kosaramba, hisz kipróbálásképp annyit megér. Kíváncsi vagyok, hogy fog bevállni.

Rossmann
Még január elején volt alkalmam eljutni egy Rossmannba, ahonnan 3 termékkel távoztam.

Az új márka nekem is felkeltette az érdeklődésem, így velem jött egy Rival de Loop Young rúzs a 10-es choc mousse árnyalatban, ami egy nude, barackos-barnás árnyalat. Az ára 400ft volt, ha jól emlékszem. Még csak párszor használtam, szép a színe,picit talán világosabb a szám eredeti színétől tartóssága közepes, majd hosszabb használat után meglátjuk, hogy válik be :)
Nagy kedvenceim a L'Oreál Color Infaillible szemhéjpúderek, ha olcsóbbak lennének, lehet, már az összes árnyalat a fiókomban csücsülne.  Mikor megláttam ezt az árnyalatot (020 Pebble Gray) az akciós kosárban 649 forintért, gondolkodás nélkül hoztam haza. Ez egy nagyon szép, matt grafitszürke árnyalat, mely szerintem nagyon jól kihasználható.
A Ziaja White Vaseline pedig épp akciós volt, vazelint még nem használtam, gondoltam kipróbálom. 300 ft volt. Eddig csak a szempillaspirál eltávolítására használtam, oda nagyon jól működött, de tervezem még egyéb területeken is felhasználni, hisz igazán sokoldalú kis termék ez.

Müller
Ide sikerült épp a Catrice leárazások idején befutni, szerencsére  nem egy full lefosztott álsvánnyal találkoztunk, így válogattam egy icipicit.
Az Aldo Vandini radírozó ajakápolója a pénztárnál keltette fel az érdeklődésemet, mivel régóta terveztem egy bolti ajakradír kipróbálását. Ez egy kettő az egyben termék, mely barnacukorral radíroz és barackmagolajjal táplál. Eddig összesen egyszer használtam, szépen megpuhította az ajkaimat, de ha gondoljátok, írok róla tesztet. 1300 ft körül volt az ára.
A Catrice vonalról egy Luxury Laquers körömlakk jött velem haza a 05 Plum Fiction árnyalatban. Nagyon szép csillámos homoklakk, de még körmeimre nem kentem fel.
A másik szerzeményem egy Ultimate Shine Gel Colour rúzs a 090 Better Than Nude árnylatban, ami szinte megegyezik a szám színével, nagyon szép nude árnyalat.
A Catrice dolgok árára már sajnos nem emlékszem, de már nemis nagyon aktuális, hisz már kint az új szortiment, ami nagyon tetszik, épp tegnap volt alkalmam szemügyre venni. Ezeket a dolgokat maximum az akciós kosarkákban lelhetitek fel, ha szerencsétek van.

Rendeltem egy szlovák webshopból is, ami nehézkesen, sokára érkezett meg.


A Manhattan régebbi limitált Marcel Ostertag kis ötrészes palettát a 3 Girl With A Rose árnyalatban. Nagyon szép, rózsás, fényes színek találhatóak benne, pigmentáltságuk közepes, de a színek szépen építhetőek. 2 euróba (kb.600ft) került. Sajnos már nem elérhető ez a paletta az oldalon, így nem tudok linkkel szolgálni.
A Freeman Enzimes arcmaszkot csak az ananász miatt rendeltem meg, mert imádom, jöhet bármilyen mennyiségben. Még nem próbáltam ki. 1,70 euró (kb. 500ft) volt és ITT találjátok meg.
A rendelés fő apropója az EOS ajakápoló volt a Pomegranate Raspberry változatban. Nagyon kíváncsi voltam, mi ez a hype e körül a kis termék körül. Már használom egy ideje, s egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, de lehet ez idővel változni fog. 8,60 euró (kb.2000ft) volt az ára, de jelenleg drágábban árulják ITT
Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter rúzscsruzákkal már szemeztem egy ideje a drogériákban, de valahogy mindig dárgállottam. Ezen az oldalon viszont megtaláltam picit olcsóbban ezt az árnyalatot (012 Unguility Pleasure), 5,80 euró (kb. 1700ft). A kép alapján picit lágyabb rózsaszínre számítottam, élőben egy picit vadabb. Eddig egyszer használtam és tényleg nagyon krémes, picit szárazabb ajkakra kentem fel, de nagyon szépen mutatott így is és viselni is kellemes volt. ITT a link.


Edittől ez volt a második rendelésem, egyszer pedig nyernem is sikerült az FB oldalán. Csupa jó tapasztalatom van vele, gyors, korrekt, segítőkész és nagyon kedves.

 A Cargo Vintage Escape paletta után azóta sóvárogtam, mikor megláttam róla az első képeket Editnél. Rengeteget nézegettem, csodáltam. Tetszett a színvilág és az, hogy matt és fényes színek egyaránt megtalálhatóak benne. Mikor Edit leakciózta 6850ft-ra, épp akadt egy kis spórolt pénzem és megrendeltem. Élőben is nagy a szerelem, de később mindenképpen lesz majd róla bejegyzés. Az akció sajnos márnnem él, de ITT elérhető a paletta.
A Rimmel Scandal Eyes szemceruza is már mozgatta a fantáziám egy ideje, de az itteni drogériákban sose találtam ebből az ezüst árnyalatból, így gondoltam, 750ft-t megér. Nagyon tetszik, krémes, intenzív, tartós. Szépen fel lehet vele dobni a sminkeket. Sajnos linkkel nem tudok szolgálni, mert azóta már nem elérhető.

Egyéb
 
Freeman agyagos, avokádós, zabkásás arcmaszkról sok jót hallottam, régóta ki szerettem volna próbálni ezt is. Most a barátom meglepett vele, aminek nagyon örültem. Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Az ára olyan 6-7euró (kb.1800-2100ft).
Épp elkezdtem gondolkodni, hogy ideje lenne beszereznem egy ajakkontúr ceruzát, pont  a Caterice darabokról hallottam jókat, mikor szembe jött velem egy szlovák újság, amihez egy Catrice Precision lip liner volt csomagolva, méghozzá egy gyönyörű árnyalatban (060 Very Bery). 

 
Balról: Catrice 090, RDL 10, Astor 012, Rimmel szemceruza, Essence Happy Holidays 01, L'oréal Color Infaillible 020

Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Tapasztalatok?


Puszi:Juctus

2 megjegyzés: