2013. május 5., vasárnap

Gyűjtögessünk!- Ecsetek után vágyakozom :)

Sziasztok! Úgy érzem ,hogy eljött az ideje annak ,hogy egy kicsit minőségibb ecseteket szerezzek be magamnak ,ezért úgy határoztam ,hogy egy kis perselybe elkezdek pénzt gyűjtögetni...
De erre alkalmas perselyem nem volt otthon ,ezért egy régebbi Coca Colás fémdobozkát szemeltem ki erre a célra :)
Viszont ezt a dobozkát túl "elegánsnak" találtam a személyiségemhez ,ezért szerettem volna valamivel feldobni. A körömlakkos,fröcskölős technikára esett a választásom.

Nem volt kedvem kimenni a szabadba ,így az íróasztalomon alkottam :) Persze előtte mindent alaposan kitapétáztam újságpapírral ,hogy semmi se legyen csupa körömlakk :)
A munka végeztével pedig pillanatragasztóval szerettem volna a dobozka tetejét ráragasztani ,hogy véletlenül se tudjak csalni ,de nem találtam itthon ,ezért egy keveset használt Lora lakkal helyettesítettem. Jelentem: tökéletesen tart és véletlenül se fogom tudni leszedni róla :D

A kész doboz:Biztos vannak olyanok ,akiknek ez már túl sok ,de nekem nagyon tetszik az eredmény. Egyszerűen imádom. Számomra olyan ,mintha épp most vettük volna elő egy 50-es évekbeli garázsból :D (Elég hülye meglátás ,tudom :D)
Úgy határoztam ,hogy hetente 1 eurót (kb.300ft) fogok beledobni ,illetve ha kapok majd valamilyen esemény kapcsán (névnap ,szülinap...) valami pénzt ,az is ide fog kerülni.

Igazából még nem igazán döntöttem ,hogy milyen ecseteket szeretnék ,milyen fajtát hány darabos szettet.... Mert igazából semmiből sincs igazán szuper ecsetem. Se pirosító ,se púder ,se satírozó ,se lapos ,se ceruza. Úgyhogy akármilyennek örülnék :)
Az iherb.com -on keresgéltem főként .Nézzük az esélyeseket....
Itt $17.99

Itt $17.99

Itt $22.95

Itt $14.65

Itt $7.22

Itt $7.65

 Nem igazán tudok dönteni ,de szerencsére még nem is kell. Lehet ,hogy még más oldalakon is körülnézek. 
Úgy tervezem ,hogy legkésőbb decemberig összegyűjtök elegendő pénzt ,s majd karácsonyra meglepem magamat  :) Remélem sikerrel járok :)

Mit szóltok a perselyemhez?Ti milyen ecseteket használtok? Van tapasztalatotok a fent mutatottakkal?

Puszi:Juctus

10 megjegyzés:

 1. Szerintem tök kreatív! Bár én lehet nem mertem volna a lakkokkal alkotni, jobb a biztonság, féltem volna, hogy még jobban tönkreteszem azt ami van. De lehet én vagyok csak ilyen félős...
  Nem tudtam mire emlékeztet a doboz, amíg meg nem említetted 50-es évek beli garázs-lakóhoz hasonlít, akkor jöttem rá, hogy igen, valóban. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Én is elég félve vágtam bele ,de úgy voltam vele ,hogy nincs sok veszíteni valóm :D
   Megkönnyebbültem ,hogy nem csak én látom így :D

   Törlés
 2. A persely nagyon jó lett! :) Díjat kaptál tőlem: http://picimosoly.blogspot.sk/2013/05/best-blog-dij.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jé! Nagyon szépen köszönöm! :)))

   Törlés
 3. A Real Techniques jó döntés, a kedvenc ecseteim tűzön-vízen át :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon szimpatikusak :)
   Különben többek közt a Te posztjaid láttán kezdtem el velük szemezgetni :D :)

   Törlés
 4. Én is pont ecsetekre gyűjtök két hete, de még csak 2000-ret sikerült összeszednem a táskámból meg kabátzsebből :D. Én a coastal scents 15-ös ecsetkészletére vágyom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az is több a semminél :D Egyszer úgyis összegyűlik az a bizonyos összeg :)))
   Igaz ,arról is sok jót hallottam ,de a poszt írásakor valahogy elfeledkeztem róluk :)

   Törlés