2015. április 26., vasárnap

Catrice Absolute Rose paletta

Már a promo képeken is megfogott ez a gyönyörű, rózsás nude színekkel teli kis palettácska. Aztán valahogyan ki is ment a fejemből. Még szülinapom előtt jártam Müllerben, ekkor anya mondta, hogy válasszak valamit, megkapom. Ekkor jött teljesen véletlenül szembe és hoztam is magammal.



A csomagolása nagyon egyszerű, letisztult, mint a többi Catrice palettáé, nagyon jól is záródik. A műanyag elég masszív, minőséginek tűnik.
A termék ára olyan 1500 ft körül mozog, ami szerintem nem olyan rossz, tekintve, hogy ezért az árért 6 elég különleges színt kapunk és sajnos drogériás viszonylatban a paletták száma elég alacsony.


A paletta tartalmaz 2 darab matt árnyalatot, ami elég nagy plusz, rám személy szerint az egyik ilyen matt árnyalat volt nagy hatással a paletta megvételekor. A többi szín közt találunk csillámosat, gyöngyházfényűt és szaténfényűt egyaránt.

Balról haladva az első egy matt fehér árnyalat, ami tökéletes a kiemeléshez. A második egy halvány rózsaszín gyöngyházfényű szín. A harmadik pedig egy nagyon különleges, igazi rosegold árnyalat szaténfénnyel.

A negyedik szín szintén a rosegold vonalon mozog, de ennek az alapja egy picit barnásabb, mélyebb. Az ötödik szín az, ami igazán megtetszett, ez egy igazi matt taupe szín némi rózsaszínes alaptónussal. Az utolsó áll a legtávolabb tőlem, ami egy nagyon sötét barna rózsaszín csillámokkal. A csillámok nagy része felvitelkor eltűnik, lepotyog.

A szemhéjpúderek állaga nagyon puha, kellemes. Ebből adódóan eléggé potyognak is, ami azért nem egy kellemes dolog. Pigmentáltságuk változó, a halványabb színek kevésbé pigmentáltak, a sötétebbek pedig jobban. Tartósságuk szemhéjalappal átlagos.






Összességében nagyon vegyesek az érzelmeim ezzel a palettával kapcsolatban. Szeretném nagyon szeretni, hisz az árnyalatok nagyon szépek és különlegesek, a képek talán nem adják vissza olyan jól, milyenek is valójában. De valahogy nagyon kevésszer nyúlok érte, eléggé zavar az, hogy porol, potyog, főként a matt színeknél nehezíti ez meg kissé a satírozást.

Ti hogy álltok a Catrice palettáival? Próbáltátok esetleg ezt a darabot? Vélemény?

Puszi: Juctus

2 megjegyzés:

  1. Ennyi pénzért szerintem ez egy jó paletta...nem tökéletes, de jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ár-érték arányban egész jó végülis :)

      Törlés