2016. január 20., szerda

AVON Care ajakvaj kakaóvajjal és E-vitaminnal

A legutóbbi Avon katalógusban pillantottam meg ezt, az újdonságnak számító, izgalmasnak ígérkező, szuper árú ajakvajat, amit azonnal meg is rendeltem...






Az én ajkaim szörnyen érzékenyek, télen-nyáron szárazak, nagyon kevés ajakápoló tudja ténylegesen hidratálni. Rengeteg olyan ajakravaló vérzett már el nálam, amire más esküszik. Ezért szívesen kísérletezgetek különféle ajakápoló termékekkel, keresem azt, ami felérhet egy Carmex hatékonyságával.


Ez a termék egy nagyon picike tubusban rejlik. Viszont nagyon csalóka, mert viszonylag sok, 10 ml a tubus űrtartalma. Praktikus, hisz bárhol, bármikor használhatjuk a csőrös adagolónak köszönhetően.


A tubusban rejlő készítmény illata ugyanolyan, mint a kakaóvajas termékcsalád többi tagjáé. Finoman édes, nem túl tolakodóan kakaós.Az állaga nagyon sűrű, a tubust elég erősen meg kell nyomni, hogy némi terméket kinyerjünk belőle. De épp ezért elég gazdaságos, hisz nem kell belőle sok.



 Sűrű ajakvajunk az ajkak melegétől szépen megolvad, így egyszerűen eloszlathatjuk, s ezután ajkainkat kellemes, nem túl nehéz, leheletnyi olajos réteg vonja be, ami azonnal nekilát a dolgának, majd 1-2 óra alatt szépen eltűnik pihe-puha, hidratált szájat hagyva maga után. Egyszerűen tökéletes!

Nagyon tetszik benne, hogy mikor felvisszük, nem olyan a végeredmény, mintha szájfényt viselnénk. Ad ugyan némi fényt, de az nagyon természetes kis ragyogás, ami egyáltalán nem szembetűnő.

Összességében függője lettem ennek az ajakvajnak az utóbbi napok folyamán. Mikor megrendeltem, nem gondoltam, hogy ennyire nagyon jó lesz. Folyamatosan csak kenegetem vele a szám, ami azóta eszméletlenül puha. Ajánlom, hogy próbáljátok ki, ha tehetitek, mert ez egy szuper termék, szuper áron!

Én ezt az ajakvajat az itteni, szlovák Avonból rendeltem akciós, 1 eurós (kb. 300ft) áron, de gondolom a magyarországi katalógusban is fellelhető hasonló áron.

Próbáltátok már ezt a terméket? Melyik ajakápoló vált be Nektek a legjobban?

Puszi: Juctus

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó látszik. Avon Care nagyon szeretem, de ilyem természet meg nem kaptam :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Care termékek tényleg elég jók, az áruk pedig nagyon baráti :)

      Törlés