2013. április 12., péntek

AMF-About Me Friday #10

Sziasztok!
Ezen a héten viszonylag időben hozom az AMF-képeket. :D


Jól kijövök a gyerekekkel- Már az egyik posztban említettem ,hogy szeretem őket ,de úgy gondolom ,hogy jól ki is jövök velük. Szeretek velük játszadozni és szerintem ők is szeretnek engem :)

Szeretnék egy gardróbszobát- Szerintem nem tévedek ,ha az mondom ,hogy minden lány álma egy hatalmas ,szépen elrendezett gardróbszoba ,akárcsak a filmekben :) Ha majd egyszer lesz egy szép házam ,biztos megpróbálok majd neki helyet szorítani :D

Nem szeretném azt ,hogy valaki tudja ,ha megtörtem- Általában nem mutatom és elfojtom magamban ,ha valami bánt. Nem szeretek ilyen dolgokról beszélni. Viszont van ,hogy már nem tudom visszafojtani és egyszerre tör ki belőlem minden. Hát ,az nem valami kellemes...

Szeretem az esőt-Az illatával együtt nagyon szeretem. A nyári zivatarokban imádok kint állni és bőrig ázni. De bentről is szeretem nézni és hallgatni ahogy esik ,majd kinyitni az ablakot ,és megtölteni a szobát azzal a friss levegővel ,ami egy-egy eső/zivatar után érezhető.

Reménytelenül romantikus vagyok- Ezen szerintem nincs mit ragozni. Én még hiszek abban ,hogy egyszer csak betoppan a szőke herceg a fehér lován :D :)

Puszi:Juctus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése