2013. április 21., vasárnap

Elfogytak #1

Sziasztok!
Már rengeteg blogon olvastam ilyen bejegyzéseket ,és nagyon tetszettek is ,ezért úgy döntöttem ,hogy én is elkezdem összegyűjteni az elfogyott dolgaimat ,és időnként megmutatni is őket :) Az első kisebb adag össze is gyűlt ,így ma elhoztam nektek ezt a posztot :)))


Garnier InvisiCalm spray és golyós deo-Gondolom nem bánjátok ,ha egy kalap alá sorolom őket :) Számomra ez a nyerő páros. Már nem egyszer vásároltam őket újra ,de gondolom ,hogy ezt már a haul posztjaimból észrevehettétek. Végzik a dolgukat ,jól gátolják az izzadást ,és pár káros anyagtól (parabén, alkohol) mentesek :)) Ja ,lehet ,hogy másoknak fura ,hogy én ezeket együtt használom ,de számomra ez így teljes. (Nyugodtan lehet dilisnek tekinteni emiatt :D)

Gliss Kur Oil Nutritive hajbalzsam- Ezzel a termékkel is nagyon meg vagyok elégedve. Mióta használom a hajam sokkal egészségesebb ,könnyen kifésülhető ,fényes és sokkal simább is :) Ez már a 2. flakonom volt belőle ,és már láthattátok az utóbbi haul posztomban ,hogy újra is vásároltam :)

Carmex stiftes ajakápoló-Már nem egyszer elhangzott a blogon ,hogy egyszerűen odavagyok a Carmexért :) Ez a stiftes változat is ugyanolyan szuper ,mint a tubusos ,vagy a tégelyes ,sőt még 15-ös fényvédőfaktort is tartalmaz. Az egyetlen gondom vele az ,hogy nagyon gyorsan fogy a tubusoshoz képest ,így szerintem ezt nem igen fogom újravásárolni :)

Neutrogena ápoló ajakír-Mint tudjátok imádom az ajakápolókat ,és kísérletezgetni is szeretek velük :) Ezt az ajakápoló is csak úgy ,próbaként landolt a kosaramban. Elég jól hidratál ,sőt még 20-as fényvédőfaktor is van benne ,de elfogult vagyok a Carmex-ek iránt :)))

Babydream Extra Sensitive nedves törlőkendő- Ez igazából egy babapopsi törlőkendő. De szerintem nagyon jól teljesít arcon is. 80 darab van benne és olcsóbb az arcra készült kendőknél :) Sőt ,annyira puha ,hogy szerintem még az arcra való kendők is simán elbújhatnak mellette :) Ráadásul az összetevői is igen barátságosak ,és a sminket is szépen lehozza. Egyedül az "illatát" furcsállottam eleinte ,de a végére hozzászoktam :) Még van belőle itthon egy csomag ,mivel 2-t vettem összecsomagolva :)

Essence Multi Action szempillaspirál- Ez volt életem első szempillaspirálja. Évekig használtam előszeretettel ,és azt hittem ,hogy ez a világ legeslegjobb spirálja :) Ez mindaddig így volt ,míg ki nem próbáltam mást. Ekkor rá kellett jönnöm ,hogy ez egy átlagos spirál ,és szinte semmit sem csinál a pilláimmal.
Az elsőnek viszont tökéletes volt ,évekig hű társam volt  :) Nem biztos ,hogy újravenném :)

Bebe Young Care 3 az 1-ben ápoló arctisztító kendő-Ezek a kendők szuperek ,szépen leszedik a sminket ,bárcsak ne hagynának maguk után olyan rettenetesen olajos érzést... Tényleg ez az egy bajom vele ,nagyon ,de nagyon olajosak. Jelenleg ennél olcsóbb és kevésbé olajos alternatívának tűnik az Essence nedves törlőkendője :) Egyébként 25 darab van benne :)

Ennyi lett volna mára! Remélhetőleg mostantól jelentkezem majd ezekkel a posztokkal ,ha egy újabb adag termék összegyűlik.

Tetszett ez a bejegyzés? Próbáltatok már valamit a fent említett termékek közül? 

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nyugi, nem vagy dilis, vagy ha igen, akkor én is az vagyok, mert én is együtt használom őket. :-) Az egyik kombót úgy használom, hogy golyós + fújós, a másik meg a stiftes + fújós. Még a barátom is így használja, szóval ha a férfiak is rájöttek, hogy így a tuti, akkor az nem véletlen. :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés