2013. június 7., péntek

AMF-About Me Friday #18

Sziasztok! Igaz ,hogy éjfél előtt pár perccel ,de még pénteken meghoztam az e heti 5 képecskét.Szeretem a csokit-Ki nem? Nagyon odavagyok érte ,annyira ,hogy diétakor sem vagyok hajlandó lemondani róla. Úgy vagyok ,hogy inkább kihagyok egy étkezést ,csak ehessek egy kis csokit :) Tudom ,elvetemült egy teremtménynek számítok :D

Szeretek az emberek arcára mosolyt csalni-Ez a dolog engem is boldoggá tesz. Jó látni ,ha egy mozdulatommal ,viccesnek szánt mondatommal vagy akár egy mosollyal is sikerül valakit mosolyra bírnom :) 

Azt kívánom ,bárcsak tudnék játszani egy hangszeren-Sajnos semmin nem játszok. Nem tudom ,hogy valamikor lesz e még alkalmam gitározni tanulni ,de ha igen ,biztosan megpróbálkozom vele. Erre ugyanis eléggé vágyom.

Mindig próbálok helyesen cselekedni-Legalábbis mindig a számomra helyesnek vélt utat választani. Ez azért nem mindig a jó út ,de azért a rossz dolgokat is ki kell tapasztalni :)

90-es évekbeli gyermek vagyok-Szerintem ezt már legtöbbetek tudja. Igaz ,hogy a vége felé ,de még a 90-es években születtem. Pontosan 98-ban :)

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. 1, 2 és 4 stimmel. Az ötödiket csak szeretném (te jó ég, mennyire fiatal vagy :-D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Pedig van ,hogy már most öregnek érzem magam ,tudom ,hülyeség :D

      Törlés