2015. március 9., hétfő

CARGO Vintage Escape paletta

Erre a palettára fentem már a fogam egy ideje, de rendesen. Mindig nézegettem, annyira nagyon megtetszett. Szimpatikus volt, hogy matt és fényes színek is megtalálhatóak benne. És ezek a natúr árnyalatok! Na, ezekért én teljesen oda vagyok.

A palettát Edittől rendeltem, aki hihetetlenül aranyos, segítőkész és rugalmas. Én csak ajánlani tudom, ez volt a második rendelésem tőle, de biztos, nem az utolsó :)
A külcsín tényleg a vintage stílusra hajaz, némi őszies beütéssel. Egyszerű és letisztult. Jól záródó csomagolása van, amit az erős és masszív mágneseknek köszönhetünk, én simán bedobnám a táskámba.

A terméket kinyitva egy eléggé nagy, praktikus tükörrel találjuk magunkat szembe. Ezen kívül persze még a 12 csodás szemhéjpúderrel, amiket mellesleg egy elég vastag, jó minőségű fólia véd, illetve egy kétvégű ecsettel, ami nem az a gagyi fajta. Én egyenest imádom, a lazább felével nagyon szépen lehet dolgozni a mélyítővonalban, a másikat pedig nagyon szeretem a szempillatövekbe használni. Számomra egy hatalmas plusz pont ez a kis ecset.

A színek gyönyörűségesek. Véleményem szerint bárki számára kihasználható árnyalatok ezek, akár hétköznapokon, akár komolyabb alkalmakon.
Tetszik, hogy az árnyalatok neve nem a fólián, hanem a palettában magában vannak feljegyezve.


Harvest Moon-Egy bőrön alig látható, matt krémszín.
Cuddle-Egy szép, szaténfényű lágy rózsaszín.
Frolic-Egy nagyon különleges, mély csokibarna szín telis-tele ezüst csillámmal.
Crisp-Egy nagyon szép, igazi csillogó arany.
Hot Cocoa- Természetes lágy matt barna.
Autumn-Egy barackos-barnás matt árnyalat.

Cinnamon-Egy igazi csillogó bronz árnyalat.
Twigs-Metál fényű szürkés-kékes szín
Black Crow-Igazi matt mélyfekete.
Withered Leaves-Zöld árnyalat némi barnás beütéssel és rengeteg zöld csillámmal.
Rustic-Csillámos rezes szín.
Chestnut-Nagyon mély, matt barna.

Az árnyalatok közül a Hot Cocoa, Autumn és a Chestnut a három abszolút kedvencem. Hétköznapokra szerintem ezzel a három árnyalattal szuper kis sminket lehet készíteni. De természetesen az összes többiért is odavagyok, HIHETETLENÜL szépek. A textúrájuk nagyon finom, lágy, jól esik belenyúlni a kis pan-ekbe és ami a legjobb, nem is porzanak. A pigmentáltságuk pedig szerintem világklasszis, mert brutál jó. A swatchok alap nélkül készültek....Szerintem ez mindent elmond.

Összességében egy nagyon jó kis palettát tarthatok a kezeim közt, aminek rettentően örülök, még most se bírok vele betelni, pedig már több, mint egy hónapja megvan. Egy percig sem bánom azt a 6850 forintot, amit rá költöttem. Ennyi pénzért ilyen szuper paletta! A színösszeállítása, a pigmentáltsága, a textúrája, a tartóssága, mind lenyűgöző. Csak ajánlani tudom, ez az én kis Naked palettám :D

Jelenleg 6750 forintért tudjátok ITT beszerezni :)

Szerintetek milyen ez a paletta? Próbáltátok már? Esetleg valamit a CARGO márkától?

Puszi:Juctus

6 megjegyzés:

  1. Karácsonykor nagyon gondolkodtam ezen a palettán, aztán végül egy Sigma mellett döntöttem. Szerintem gyönyörű ez a paletta, tetszik, hogy több matt szín is van benne. Az én három kedvencem a Cuddle, Crisp, és Withered Leaves lenne. :)
    Az összes Cargo paletta tetszik egyébként, tuti megrendelem az egyiket nemsokára :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Sigma is biztosan jó döntés volt ;) Igen, én is teljesen odavagyok ezért a palettáért, s igen, a matt színek az én döntésemben is nagyban közrejátszottak.
      Énis szokom nézegetni a Cargo palettákat és tényleg lenyűgözőek. A színek mindegyik palettában nagyon különlegesek és szépek, nem kizárt, hogy majd valamikor nálam is landol még egy a márkától, bár nem gondolom, hogy ez mostanság fog bekövetkezni :)

      Törlés
  2. Szia :)
    Én azt szeretném kérdezni, hogy ez a honlap, amit belinkeltél, megbízható-e. Te is innen rendelted a palettát? Csak mert sok szépséget kinéztem már, de online vásárlást illetően mindig félek egy kicsit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Igen, én is innen rendeltem a palettát. Ez volt a második leadott rendelésem az oldalon és teljes mértékben meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom. Edit, a honlap üzemeltetője nagyon kedves, készséges, bármilyen kérdésedre válaszol. Véleményem szerint ez az oldal megbízható, nem kell félned :)

      Törlés