2015. május 17., vasárnap

NYC Beautifying Blushable Cream Stick

Újdonságnak számítanak az NYC krémpirosító stift, melyek pár hete jelentek meg az NYC állványokon egy "BB-s" kiadás keretein belül. A kollekció tartalmaz BB krémet, BB púdert és persze a bejegyzés főszereplőjét, stiftes kialakítású BB pirosítót két árnyalatban.

Őszintén szólva, nem vagyok a márka nagy kedvelője, nem igazán váltak be a termékeik, amikkel eddig találkoztam, így volt bennem némi félsz, de végül győzött a kíváncsiságom, így a Joy napokon hazajött velem ez pirosító.
Két árnyalat kapható belőlük. Az egyik egy élénkebb pink árnyalat, a másik pedig egy nude, rózsás szín. Gondolkodtam sokat, melyiket válasszam, végül kikértem a barátom véleményét, aki az utóbbira szavazott, mely a 001 Soho Pink nevet viseli. Sajnos a termék árára nem emlékszem, de olyan 1000 ft körül lehetett eredetileg, ebből még lejött a 20%.

A csomagolás nem nagyon minőségi, inkább a gagyi műanyag irányába húz, de pozitívuma, hogy nagyon-nagyon jól, stabilan záródik.
A külleme megegyezik magával a termék színével, rajta találhatóak a fényes ezüst feliratok, záródni pedig egy átlátszó kupakkal záródik. Tulajdonképpen olyan, mint egy hatalmas ajakápoló. 

A terméket csavarással tudjuk elővarázsolni, mint általában ugye ez a stiftes dolgoknál lenni szokott. Hihetetlen szuper ez a megoldás, hisz nem kell a termékben nyúlkálnunk, csak kicsavarjuk, felrajzolunk az orcáinkra csíkokat, vagy pöttyöket, utánna az ujjainkkal, vagy egy sűrűbb ecsettel eldolgozzuk, és kész is. A krémes állag púderessé válik, tipikus "cream to powder finish". Nagyon tetszik, reggelente szívesen alkalmazom, mióta megvan, csak ez kerül az orcáimra. 

Nagyon pigmentált termékről van szó, elsőre lehet, ijesztő is lehet, de ahogy elkezdjük eldolgozni, a szín tompul, átváltozik egy szép, természetes árnyalattá, aminek van egy különleges gyöngyházfénye. Szépen kiemeli az arccsontot, highlihter nem is szükséges mellé.
Tartóssága meglehetősen jó, rajtam olyan 6-7 órát bír ki, ez elég jó, tekintve, hogy én elég sokat nyúlok az arcomhoz napközben.

Összességében én teljesen odavagyok ezért a termékért, nagy kedvencemmé vált, reggelente nagyon szívesen nyúlok érte, hisz egyszerűen és gyorsan érhetünk el nagyon természetes, üde végeredményt. Csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált, ha lesz alkalmam, biztos, hogy beszerzem a másik árnyalatot is belőle.


Nektek hogy tetszik ez a termék? Hogy álltok a krémpirosítókkal? Milyenek a tapasztalataitok a márkával?

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan, az a nagy nyűgöm vele, hogy nem "csiszolták" le a peremét, és így ahelyett hogy pöttyöt-csíkot húznék vele az arcomra, egy ilyen lyukas kört sikerül vele elérnem az almácskán.... :D meglepően pigmentált egyébként tényleg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam ez a jelenség szerencsére 1-2 használat után eltűnt, sikerült a stiftnek kiegyenlítődnie :D Bár tény, hogy az elején tényleg elég zavaró volt. :)

      Törlés