2015. szeptember 12., szombat

Revlon ColorBurst Lip Butter

A Revlon márka egyik leghíresebb, ikonikus terméke, külföldön mindenki nagy kedvence ez az ajakkence. Nem más ez, mint a Revlon ColorBust Lip Butter, ún. "ajakvaj", ami a mellett, hogy színezi az ajkainkat, táplja is őket, a textúrája pedig vajhoz hasonlítható.

Júliusban Londonba azzal az elhatározással indultam útnak, hogy haza nem jövök egy Revlon Lip Butter nélkül. Így aztán, mikor már az első nap lehetőségem adódott egy drogériába tévedni, be is szereztem az áhított terméket. A színválaszték nem volt túl bőséges, de végül sikerült választanom. A 027 Juicy Papaya névre hallgató darab jött velem haza.


A csomagolása nagyon stabil, jó minőségű műanyagból készült. A dizájn nagyon elegáns, letisztult. A kupak színe megegyezik a termék színével, enyhén áttetsző, a teteje pedig teljesen átlátszó, így szemügyre vehessük a csomagolás tényleges tartalmát.

Az árnyalat, amit választottam, egy nagyon visszafogott, barackos, enyhén korallos szín, ami hétköznapokon is szuperül mutat, ha csak egy cseppnyit szeretnénk hangsúlyozni ajkainkat.

Állagát inkább egy nehezebb, töbörebb ajakápolóéhoz lehetne hasonlítani, ami egy kicsit pigmentáltabb, mint az átlag színezett darabok. Nagyon krémes, talán egy leheletnyit viaszos, szépen kisimítja, feltölti az ajkakat, egy picit még hidratálja is őket, így szárazabb ajkakra is simán felkenhető. 

Pigmentáltságát egy jobb minőségű szájfényéhoz tudnám hasonlítani. Azt, hogy hogyan mutat az ajkainkon, a szánk színe is befolyásolja, a két árnyalat keveréke ad egy szép, krémes fényű végeredményt. Az én ajkaimon egy barackos, picit rózsaszínes ez a finis, amit én már egy ideje szerettem volna viszontlátni a tükörben, de ez a termék az, amivel sikerült ténylegesen elérnem.

Összességében én nagyon megszerettem ezt a terméket, alig várom, hogy más árnyalatokban is beszerezhessem. Sajnos az állagából adódik, hogy a tartósság nem éppen az erőssége, olyan 2-3 óra a nagyon maximum, amit kibír, evés-ivás nélkül, de legalább észrevétlenül tűnik el. Nagyon kellemes viselet, az ajkaimat optikailag is sokkal szebbnek látom, ha ezt kenem fel. Árát tekintve olyan 7-8 font volt, sajnos nem emlékszem már pontosan, ez olyan 2500-3000 forintnak felel meg, nagyon kb. De a 2-t fizet 3-at kap akcióban nagyon megérte.

Ti szoktatok különleges, itthon nem kapható termékeket beszerezni, ha külföldön jártok? Van már tapasztalatotok a Revlon márkával?  Ezt a Lip Buttert próbáltátok már? 


Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a színt! :) Viszont inkább a pigmentáltabb rúzsokat szeretem, volt is kettő tőlük, de valahogy egyik se vált be. Illetve az alapozóm is most Revlon, amit szeretek, de amúgy drágának találom a márkát, például az alapozó is túlárazott szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg elég drága a márka, én is csak a hatalmas hype miatt kerültem a pult közelébe :D Ó, pedig a Colorstay alapozót sokan istenítik, nem tudom, neked milyened van :)

      Törlés