2016. január 8., péntek

Elfogytak #7

Viszonylag régen jelentkeztem már ilyen, elfogyott termékekről szóló bejegyzéssel. De most úgy vélem, összegyűlt az a mennyiség, amit érdemes megmutatnom...



Érdekes, hogy néha egymás után, szinte fénysebességgel fogynak el a termékeim a polcomról, máskor viszont rengeteget kell várni, hogy összegyűljön egy bejegyzésrevaló. Ki érti ezt?

Balea Sensitive pumpás dezodor aloe verával- Még múlt télen szereztem be ezt a kis dezodort, mivel télen úgy éreztem, nincs nagy szükségem nagyon erős védelemre. Hihetetlen, milyen soká elég volt ez a darab, hatását megfelelőnek találom a hűvösebb időkben, az illata pedig nagyon tetszik, finom kis könnyed tisztaságillat.
Nivea Invisible for black & white dezodor- Ezt a dezodort kaptam, ha jól emlékszem. Elhasználtam ilyen itthoni dezodornak, nem volt vele különösebben bajom, de nekem már megvan a jól bevált termékem erre a célra.
Rexona Maximum Protection Everyday Fresh dezodor- Róla nem szeretnék sokat írni, már nem először szerepel ilyen bejegyzésben. Számomra ez A dezodor. Nem tervezem leváltani, igaz egy picit drága, de minden egyes fillért megér.

Ziaja barackos-körtés tusfürdő- Ziaja tusikkal is találkozhattatok már a blogon egy párszor. Nagyon szeretem a márka tusfürdőit, mindig van belőlük itthon. Ez a darab ha jól emlékszem, kedvencek között is szerepelt. Szuper volt, hozta a szokásos minőséget, szépen habzott, nem szárított, az illata pedig inkább fini körtés volt.
Balea hibiszkuszos-nektarinos tusfürdő- A Balea tusfürdői is állandó lakói a fürdőszobámnak. Nagyon szeretem a változatos illatokat, amikkel előrukkolnak időről időre. Az állaguk is szuper, nem szárítanak, ár-érték arányban pedig verhetetlenek.
Kneipp Alles wird gut! fürdőkristály- Egyszer a Müllerben sétálva akadtam erre a fürdősóra. Érdekesnek tűnt a leírás szerinti makadámdió-, vanília- és mézkivonat. Kibontva egy édeskés, mandulás-marcipános illat csapott meg, ami a fürdőkádban is érződött. Kellemes volt vele a fürdés, de nem tudok elmondani róla sokat, ez egy tipikus fürdősó.

L'Oréal Elseve Extraordinary Oil tápláló sampon- Ezt a sampont hajmosáskor az első öblítésnél használtam a hajhosszamra. Egész jó volt, bár sok terméket használok, ami puhává varázsolja hajamat, de azért a végeredményhez ez is hozzájárult. 
Joico K-Pak sampon- Úgy vélem, ez a sampon hozta a legnagyobb változást a hajam életébe. Mióta ő is hajápolási rutinom része, a hajam még szebb, selymesebb. Igaz kicsit drága, de nekem nagyon megéri, s ahhoz képest elég sokáig elég is, ezt a flakon több, mint fél évig kitartott. Azonnal újravásároltam, amikor elfogyott.

Bel nature vattakorongok- A legeslegjobb vattakorongok, amiket eddig használtam. A szélei be voltak szegve, így nem mállott szanaszét, szépen egyben maradt, bármennyit is törölgettem vele az arcomat. Vannak ugyan nála olcsóbb darabok is, de még ha most azonnal nem is, későbbiekben biztos, hogy újravásárolom.
Labello vaníliás-makadámdiós ajakvaj- Eleinte nem volt a kedvencem, csupán a csodás illata miatt került az ajkaimra. Aztán egyszer egy náthás időszakban elkezdtem vele kenegetni az orrom környékét, amit pikk-pakk helyrepofozott. Végül az ajkaimmal is sikerült barátságot kötnie, bár nem a legszorosabbat, de azért egész jól ápolta azokat is.

Ti milyen termékeket használtatok el mostanság? 

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Rexona is kaptam es gondolom hogy nagyon jó.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    VálaszTörlés