2016. február 16., kedd

Dermacol Hyaluron micellás víz

A micellás vizek egy ideje már a fénykorukat élik, minden márka igyekszik haladni a trenddel, előrukkolni a saját verziójával. Mikor megláttam, hogy a Dermacol is előrukkolt egy ilyen termékkel, nagyon elkezdett érdekelni, milyen is lehet. Egyszer aztán, egy rosszabb napomon meg is leptem magamat vele. Nézzük, mik a tapasztalataim...



A Dermacol ugye egy cseh márka, ami itt, Szlovákiában aktívan jelen van a drogériák polcain, Magyarországon viszont csak online érhető el, például az Iparfüméria kínálatában található meg.

A márka arcápolási vonaláról még semmit nem próbáltam, ez még izgalmasabbá tette a tesztelést, egyáltalán nem tudtam, mire számíthatok.


A micellás víz csomagolása szerintem egész szépre sikeredett. A márkától már megszokott, rózsaszín színvilág jellemzi, teljesen minimál stílusban. A flakon kiszerelése 400 ml, ami azért egy egész kiadós mennyiség. Árát tekintve talán a Garnier terméke áll hozzá a legközelebb, én olyan 7 euró (kb. 2100 ft) körüli összeget fizettem ki érte.

Már a nevéből is kiderül, hogy hialuronsavat tartalmaz, amely hidratálja a bőrt. Viszont ez az összetevő csak az INCI közepén található, így erre nem igazán hagyatkozhatunk. A termék nem tartalmaz sem alkoholt, se szappant sem pedig parfümöt, de a micellás vizekre ez általában jellemző. Elvileg minden bőrtípusra ajánlott.


Az állaga elég különös, nem az a megszokott vizes állag, annál valamivel sűrűbb, de nem sokkal. Adagolni nagyon egyszerű, az erre kialakított lyuk nagyon el lett találva, éppen annyi terméket tudunk kinyerni a flakonból, ami elegendő két vattakorongra, amikkel aztán a komplett sminkünket lemoshatjuk.

A sminket nagyon szépen leszedi, eddig ez a micellás víz bánt el legkönnyebben a szempillaspirállal is, csak 1-2 gyengéd mozdulat, s kész is a csoda. A ragacsos érzés persze itt is előjön, de pillanatok alatt tova is száll. Ebben is ő a legjobb eddig. A bőröm pedig az egész művelet után olyan puha és hidratált, hogy első használat után nem győztem betelni vele, csak tapogattam. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de úgy vettem észre, hogy ha ezen termék használata után a bőröm mintha szebb összképet kapna, de ez az észrevétel lehet, hogy csak a fantáziám szüleménye.

Összességében nálam ez a micellás víz lett A micellás víz. Nálam kenterbe veri még a drágább társait is, a Biodermánál százszor jobban tetszik például. Ár-érték arányban is szuper, a hatása nagyszerű, a bőröm nagyon szereti. Kell ennél több? Egyáltalán nem bánom, hogy voltam elég bátor, s csak úgy, hirtelen felindulásból hazahoztam.

Nektek melyik micellás víz vált be a legjobban? Szerettek micellás vizekkel kísérletezni?


6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik nekem. Dermacol szeretem de ilyen víz meg nem lattam.

    VálaszTörlés
  2. Most kíváncsivá tettél. Keresek egy, a Biodermánál olcsóbb megoldást, de sejtheted, hogy nem találtam meg. Tudom, hogy nincs a Dermacol micellás vizében parfüm, de az olcsóbb márkáknál mindig szembe találom magam ezzel a poshadt víz szindrómával, vagy nem is tudom minek nevezzem..... Ez itt is megvan vajon? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon szuper ez a termék. Ja, tényleg! Ezt az infót pont sikerült kihagynom a bejegyzésből. Sajnos igen, itt is eléggé jelen van az a bizonyos szag, amit mondjuk én csak akkor érzek, ha direkt megszaglászom a flakon tartalmát. De ez biztos orrtól is függ, ki hogyan érzi :)

      Törlés
  3. .hm..meg nem hallottam rola, erdemes lenne kiprobalni :)

    VálaszTörlés