2012. november 24., szombat

Szerzemények ismét....

Már megint egy kisebb szerzeményes bejegyzéssel jövök. Sajnálom ,hogy mostanában csak ilyeneket töltök fel ,de nem igazán van időm írni. De ígérem ,mostantól igyekezni fogok sűrűbben jelentkezni.

Szóval...Ma anyával ismét Magyarországon jártunk ,így megint sikerült beszereznem pár dolgot a Müllerből és az Euro Family-ből.


Ők lennének azok :)



Ezt a Rimmel London Lasting Finish alapozót a Müllerben vettük. Sok jót olvastam róla ,és reménykedve dobtam be a kosaramba. Az igazat megvallva ,még nem próbáltam ki ,de majd írok róla tesztet.
1795ft volt és a 103-as True Ivory árnyalat(ez volt az üzletben a legvilágosabb)

A következő szerzemény ez a Essence Pure Skin tisztító tapaszok arcra. Ezt a terméket 495ft-ért vettem. 
Már ki is próbáltam. A felhelyezésnél ugyan egy picit béna voltam ,de majd legközelebb ügyesebb leszek. 
Az orromra alkalmaztam ,mert ott rengeteg mitesszerrel vagyok megáldva :( Nem mondom ,hogy kiszedte az összeset ,de jelentősen csökkentette. Mondjuk nem ártott volna előtte egy forró vizes törülközővel megpuhítani a "kicsinykéimet"....

Már említettem ,hogy elég problémás ,száraz ajkakkal rendelkezem. Eljutottam arra a szintre ,hogy szinte semmi sem segít.Lehet ,az eddig használt ajakbalzsamomat már megszokta a szám. Most beruháztam egy Carmex ajakápolóra. Remélem ez meghozza a várva várt sikert :)
795ft volt a Müllerben. (Nem akarom elkiabálni ,de kb 1 napi kenegetés után jelentős változás történt az ajkaimon!)
És végre én is Essence Quattro tulajdonosnak mondhatom magam. Gondolom már ismeritek ezeket a kis palettákat.Az akciós kosárban találtam meg, és mindjárt le is csaptam rá. 290ft volt ,szintén a Müllerben.
A 10-es Me and my ice cream árnyalat.
Halvány ,visszafogott ,nem túl pigmentált színek ,nekem bejönnek.

A következő 1 Lora paletta ,amit az Euro Familyben vettünk. 580ft-ba került. 18 picit csillámos árnyalat van benne. Nagyon változatos színekkel rendelkezik ,épp ilyen palettára vágytam.Közepesen pigmentált. Ennyi pénzt nagyon megért :)

Az utolsó szerzeményem az ez a Lora körömlakk ,szintén az Euro Family-ből. Ő egy visszafogott vaníliás beütésű lakk. Egy másik Lora lakkal együtt került 350ft-ba ,de a másikat elajándékozom:) Egyébként  a 70-es árnalat :)









2 megjegyzés:

  1. De jóó!
    Nagyon szupi ez a poszt, én is gondolkozok hasonlón:)
    Tetszik a blogod, bekövetve!! :)
    Az én blogom: http://zsaniiblog.blogspot.hu/
    xoxo:zsani
    :)

    VálaszTörlés