2013. április 8., hétfő

Ajaknapló #9- Oriflame Univerzális balzsam

Sziasztok! Mint láthatjátok ,ezen a héten csak egy napot késik az Ajaknapló mostanra tervezett része (jupííí! :D). A viccet félretéve sajnálom ,hogy megint így alakult ,de nézzük a jó oldalát most legalább nem kell közel egy hetet várnotok :)

Most az Oriflame híres Univerzális balzsamának elemzését hoztam el nektek. Ezt a terméket rengetegen szeretik ,de vannak olyanok is ,akiknek nem vált be. Jelenleg  vegyesek az érzelmeim iránta. Hogy miért? Olvass tovább és megtudod! :)

A képek sajnos nem lettek a legminőségibbek ,de szerencsére ez itt nem olyan lényeges :)



Először is alap információkat írom le róla. A termék egy nagyon aranyos ,tojás alakú tégelykében érkezik ,ezért hívom ezt a balzsamot legtöbbször csak tojásnak.
A tégelyben 15ml anyag található ,s a katalógusból itt Szlovákiában kb 600 forintért (gondolom Magyarországon egy picit olcsóbban) lehet megrendelni.
Az anyagot ujjal kell kiszedegetni a "tojáskából" ,ami nem a leghigénikusabb megoldás ,de nekem ez nem okoz nehézséget. Biztos vannak olyanok is ,akiknek ez a megoldás nem nagyon jön be ,azoknak nem igazán ajánlom ezt a balzsamot.
Jellegzetessége ennek a balzsamnak ,hogy szinte mindig különböző limitált ízesítésben jelennek meg. Volt már  csokis ,vaníliás,karamelles,mandulás és meggyes is. Én ezek közül csak a csokisat nem próbáltam ,számomra nem volt annyira kellemes az illata. Egyébként a jelenlegi limitált kiadás kókuszos. Valami mennyei kókuszillata van. A képen ő a barna ,a piros pedig a meggyes.
Persze még kapható az eredeti is ,aminek szinte semmi illata nincs ,mégis van olyan hatásos ,mint ezek.

A tégelyben egy átlátszó kis anyag található ,ami a szájra felvéve is szinte észrevehetetlen. A többi ajakápolóval ellentétben ez nem csillog orbitálisan.
Nagyon régen használom ezt az ajakápolót. folyamatosan kb. 3-4 éve. Előtte is használtam mondjuk ,de ezek a balzsamok azóta vannak velem éjjel -nappal. Van egy a tolltartómban ,az asztalomon ,a táskámban és minden egyéb fontos helyen :D Nem egy tűnt el nyomtalanul az évek során :D
Mivel ez egy univerzális balzsam ,lehet használni körömágyra és a bőr szárazabb területeire ,de én csak az ajkaimra használom. Oda tökéletes volt ,hisz a nagyon durván kiszáradt ajkaimat is úgy helyre hozta ,hogy csak na :) De azért írom ,hogy volt ,mert kb fél évvel ezelőtt vettem észre ,hogy már hatástalan. Ezt szomorúan vettem tudomásul ,hisz nagyon megkedveltem .Ekkor újítottam be egy Carmex-re ,ami szintén hatalmas kedvenccé lépett elő.
Most viszont elcsábultam a kókuszos láttán és jelenleg újra ismerkedünk már majdnem egy hete. Nyilatkozni a hatásáról még nem merek ,de az biztos ,hogy már jobban kezeli az ajkaimat ,mint kb. fél évvel ezelőtt.

Összességében én nagyon-nagyon szeretem ezt a balzsamot ,még annak ellenére is ,hogy az utóbbi isőben picit gyengült a kapcsolatunk.Szerintem ,ha cserepesek ,szárazak az ajkaitok és tehetitek ,egy próbát azért tegyetek vele :)

4,5/5

Ti próbáltátok már ezt az univerzális balzsamot? Milyen véleménnyel vagytok róla? Az Oriflame-val úgy általában hogy álltok? 


Puszi:Juctus

8 megjegyzés:

  1. Éppen most rendeltem meg a kókuszosat, már várom..amúgy nem próbáltam még, volt már otthon, de csak anyum használta. Ezt is csak az illata miatt rendeltem meg, remélem beválik nekem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon-nagyon finom a kókuszos illata már az újságban is. Élőben sem tér el szerintem :)
      :)))

      Törlés
  2. Sebesre repedező kezeimnek áldás ez a balzsam, már 4-et vettem belőle. A mandulásnak isteni illata van, a kókuszos már úton van felém. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom nem csak én rajongok ezekért a balzsamokért :D

      Törlés
  3. A csaladbol volt aki probalta mar. Tetszett nekik. En leragadtam most a carmexnel. :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen ,a Carmex se semmi :D Én is nagyon-nagyon szeretem ,viszont épp kifogytam belőle ,és sajnos itt,Szlovákiában nem lehet kapni :D Remélhetőleg hamarosan sikerül pótolnom :)

      Törlés