2013. április 19., péntek

AMF-About Me Friday #11

Sziasztok! Ismét egy újabb hét telt el (ami mellesleg nagyon gyorsan elrepült számomra) ,így meghoztam a péntekenként jelentkező sorozat e heti képeit :)



Parasztokkal vagyok körülvéve.-Ez így leírva elég drasztikusan hangzik ,de én ezt nem bántásból írom. Mivel falun élek ,ez így igaz ,sőt én is parasztnak tartom magamat :D

Sokat változtam- Szerintem én az utóbbi időben elég sokat változtam. Egy picit külsőleg is ,de szerintem belsőleg is sokat erősödtem. Sokkal többet tűrök ,mostanában megpróbálom 2x is meggondolni ,mielőtt valamit szólok :)

Az esős napokon boldog vagyok-Fura ,de ez így igaz. Persze nem hatalmas viharokra gondolok ,bár mondjuk néha azokat is élvezem ,főleg ha otthon vagyok ,jó helyen és bámulhatok kifelé :) Egyébként a nyári kis zivatarokat nagyon kedvelem. Szeretek ilyenkor kinn lenni. Az eső illatáért pedig teljesen odavagyok :)

Szeretek tornázni-Nagyon szeretek otthon videókra tornázni ,főleg amiket élvezek is :) Legtöbbször YouTube-on nézelődök ilyen videók után ,és itt találok általában ínyemre valót is. Sajnálom azt ,hogy nagyon nehezen szánom rá magamat :)

Az olvasás kikapcsol- Szerintem aki sokat olvas az tudja ,hogy nincs annál jobb ,mint amikor egy jó könyvvel a kezedben elvonulsz egy mindentől távol eső helyre ,és teljesen át tudod magad adni a storynak  ,nem zavar senki és semmi:) Ez az érzés felbecsülhetetlen :))

Ennyi lett volna mára :)
Puszi:Juctus

5 megjegyzés:

  1. Ezek közül az összes rám is igaz! :-D Nagyon durva, mennyi mindenben hasonlítunk! A tornázással vannak egy kicsit vegyesebb érzéseim: vannak gyakorlatok, amiket imádok, de sajnos azok alatt azokat is el kell végeznem, amiket kevésbé. De utána mindig olyan jó érzés tölt el. Meg nem annyira rettegve várom a nyarat a bikiniszezon miatt... :-D Milyen videókra tornázol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez már tényleg durva :D
      Hát ,igazság szerint én elég hamar képes vagyok megunni akármit ,ezért torna-viedók terén is bebiztosítottam magamat :D Kb. 30 videó található a tornázós playlistemen ,amiket ide-oda kattintgatással találtam
      :D Mondjuk nagy részüket még nem próbáltam ,de majd eljön az az idő is:D Ha gondolod ,adj egy elérhetőséget ,és átküldök néhány linket ,amit kipróbáltam és tetszett :)

      Törlés
    2. Köszönöm! Ide belinkelem, remélem, nem baj:
      djsmithpopo@gmail.com
      (igen, ezen mindenki kiakad :-D)

      Törlés
    3. Szuper ,már írom is az e-mailt :D
      :D :D :D

      Törlés