2013. június 10., hétfő

Ajaknapló- Maybelline Color Whisper (120 Petal Rebel)

Sziasztok! Ma ismét tapasztalataimat szeretném Veletek megosztani egy rúzzsal kapcsolatban...

Ezt a rúzst még felvételi napján kaptam Anyától. Ez volt a jutalmam. Mivel ez már lassan egy hónapja történt ,hitelesnek mondható a véleményem róla.
Már régóta keresgéltem egy nude-szerű ,rózsaszínes rúzst ,amit akármikor feldobhatok ,nem túl harsány akár hétköznapokon sem. Ezen kutatásom egyik állomása ez a rúzs..



A csomagolása nagyon szép ,a rúzs színével megegyező,átlátszó műanyag kupak ,az alja és egyben a csavarós része pedig ezüst fémszerű anyag. Azért írom ,hogy fémszerű ,mert nem vagyok benne biztos ,hogy pontosan milyen fém (talán alumínium?). Ez a rész nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat ,úgyhogy folyamatosan törülgetem.
Egy dolgot nem értek a csomagolással kapcsolatban.Mégpedig azt ,hogy más országokban a csomagolás eltér az ittenitől. Azokon egy szép Color Whisper felirat figyel. Valaki meg tudná mondani ,hogy miért maradt le ez errefelé? 

Máshol így festenek ezek a rúzsok.

Én a 120-as Petal Rebel árnyalatot választottam. Ezzel és egy korallos-barackos szín közt hezitáltam. Lehet ,hogy azt még beszerzem ,mert gyönyörűséges színe van :)
A tömény rúzs színe nagyon szép élénk cukorkás. Először én is megijedtem ,aztán leswatcholtam a tesztert és azonnal beleszerettem.
A rúzsnak nincs illata ,csak ha nagyon beleszippantok ,érezhető egy krémes illat ,ami annyira gyenge ,hogy szinte érezhetetlen.
A rúzs állaga állítólag géles. Ha ez azt jelenti ,hogy nagyon krémes ,könnyed ,akkor megerősíthetem. De eddig nem volt tapasztalatom gél állagú rúzzsal ,így nincs mihez hasonlítanom :D
A pigmentáltsága elég gyengécske ,de számomra ez a rúzs így tökéletes. Pont olyan színt kapunk ,amire én vágytam.
Hogy a finishét hogy jellemezném? Ha létezik olyan ,hogy vizes ,akkor vizesnek mondanám. Olyan lágy fénye van ,mintha csak vizes volna a szánk. Ez szerintem gyönyörű tud lenni a nyári napsütésben. Picit talán szájfényszerű is ,de azért annál több :D 
Szeretem benne ,hogy jól építhető szín. A képen úgy vittem fel ,ahogy általában hordom ,de ha egy picit élénkebb ajkakra vágyunk , erőteljesebb szín is előhívható ebből a termékből ,de még akkor se számítsunk drámai hatásra :D
Többek közt azért is nagyon szeretem ezt a rúzst ,mert hihetetlenül könnyed viselet. Szinte alig érezhető ,hogy a szánkon van.
Tartósságügyileg nem lerobbanthatatlan ,kb. egy jó minőségű szájfénnyel vetekszik e téren. Kb. 3-4 órát bír ki ,de az újrarúzsozással nem lehet probléma ,tükör nélkül is könnyen elvégezhető.
A gazdag állagának köszönhetően nem szárít ,ez hatalmas piros pont. Kifejezett ápolást nem tapasztaltam ,de  nekem az is tökéletes ,ha nem szárít.

Összességében a legkedvencebb szájravaló termékemmé nőtte ki magát ez a rúzs az utóbbi hetekben. Imádom az állagát ,a színét ,a könnyedségét. Simán megérte azt a 4eurót (kb.1200ft). Tervezek másik színt is beújítani belőle. Valószínű a már fent említett korallos szín lesz az. Nem tudom pontosan ,de remélem ,hogy ez nem limitált kiadás.

Arról sajnos nincs tudomásom ,hogy Magyarországon kapható e. Ha valakinek van valami információja ezzel kapcsolatban ,ossza meg velünk kommentben! :))

5*/5

E rúzs kapcsán felmerült bennem egy kérdés: Ez a híres Revlon Lip Butter dupeja? Igaz még nem próbáltam a nagy elődöt ,de leírások alapján hasonlít rá. A csomagolás is hajaz egy picit rá és maga a rúzs formája is. És talán egy picit olcsóbb is tőle. Nem tudom ,ez csak egy feltevés... 

Ti találkoztatok már ezekkel a rúzsokkal? Esetleg próbáltátok már?

Puszi:Juctus

4 megjegyzés: