2013. június 6., csütörtök

Oriflame & Avon mini haul

Sziasztok! Ma egy mini haul poszttal jelentkezem.
Nagyon szeretem ezeket a katalógusokat ,többször átlapozom őket. Sokszor csak 1-1 terméket rendelek ,amiket nem szeretnék egyenként mutogatni. Az utóbbi katalógusokból viszont összegyűlt egy mini haul bejegyzéshez már elegendő mennyiségű termék :) A termékek ezen a héten érkeztek: az Oriflame cuccok hétfőn ,az Avonosak pedig tegnap :)
A képek minősége hagy némi kivetnivalót ,ilyen időben ez nem is nagy csoda ,de a lényeg azért kivehető :)

Oriflame


Gyümölcsmintás körömreszelő szett-Annyira megtetszettek ezek a kis körömreszelők ,hogy nem tudtam ellenállni nekik. Olyan jó ránézni ,igazi nyárias mintázatúak.:)  1,90 euróba(kb.550ft)
Essentials multifunkciós krém és Essentials hidratáló arcmaszk-Ennek a krémnek ez illata mennyei. Görögdinnye van ráírva ,de inkább sárgadinnyének érzem. Hétfő óta folyamatosan ezt illatozom :))) Ehhez kaptam ajándékba az arcmaszkot ,aminek szintén görögdinnye illata van ,ez már jobban hasonlít az igazi dinnyeillatra :)) 4,50 euró (kb.1300ft) volt a krém ,s mint már említettem ,ehhez járt az arcmaszk.

Avon
Care 3in1 arclemosó-Nálam egy krémes és egy gél állagú arclemosó is használatban van ,mindig azt használom ,amire szerintem a bőrömnek szüksége van.A géles épp fogyóban van ,így amikor megláttam ,hogy ez a termék jó árban van ,megrendeltem. Állítólag 3in1:tisztít ,tonizál és hidratál. Még nem kezdtem el használni ,így nem tudom ,mennyire igazak ezen infók ,de én már akkor is elégedett leszek ,ha jól tisztít ,többet nem várok el tőle. 1,90euró (kb.550 ft) volt.
Foot Works Papaya hűsítő lábspray-Az előző katalógusban volt dörzsölős illatmintája ennek a termékcsaládnak ,már akkor beleszerettem ,de nem volt szükségem az egész szettre ,külön-külön pedig elég drágák voltak. Most pedig kaptam az alkalmon ,hogy a lábspray akciós volt ,így meg is rendeltem. Különben is ,jól jön egy lábspray a forró nyári napokon. 2,10 euróba (kb.600ft) került :)

Ti szoktok ezekből a katalógusokból rendelni? Melyiket szeretitek jobban? A termékekkel mennyire vagytok megelégedve?

Puszi:Juctus

4 megjegyzés:

  1. Kb. 1-2 hónappal ezelőtt én is rendeltem az Avontól egy Care 3in1 arclemosót. Praktikusnak tűnt,hogy 1 termékkel elintézhető az arctisztítás,tonizálás,hidratálás,ráadásul akciós is volt. Aztán mikor megjött kicsit elment tőle a kedvem,nekem nem tetszik az illata sem és a tisztító hatásával sem vagyok megelégedve,sajnos :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem próbáltam ,de elég lehangoló a véleményed róla :(

      Törlés
  2. Én is megvettem a dinnyés szettet, már nagyon várom, hogy ideérjen :) Én csak az online katatalógusban néztem és sajnos nem tudtam megszagolni, de mindenki áradozik róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan imádni fogod az ,ha az eredeti dinnyeillatot is szereted :) Én totálisan beleszerettem az illatába ,naponta többször is beleszippantok :D

      Törlés