2015. augusztus 11., kedd

Maybelline BROWdrama szemöldök spirál

Már egy ideje csak szemöldök spirálokat használok a szemöldökömre. Az egész a Catrice darabjával kezdődött, aztán egy idő után előjött a blogger énem, egyre kíváncsibb lettem más gyártó termékeire. Választásom vágül a Maybelline BROWdrama darabjára esett, ma erről olvashattok bővebben. :)



Az egyik ok, amiért ez a termék jött végül velem haza, hogy (ha jól emlékszem) 3 árnyalat is kapható belőle. Én a Medium Brownt választottam, ami az arany középút. Van még egy világosabb és egy sötétebb árnyalat.

A csomagolás egyszerű, letisztult, fekete alapon fehér szöveggel. A tubus anyaga műanyag, ami 7,6 ml-nyi terméket rejt magában. Nem hangzik olyan soknak, de abszolút nem kevés, egy jó darabig kitart, én már 2-3 hónapja használom és még jócskán van benne.
A festék állaga a szokásos zselés, hisz tulajdonképpen ez egy színezett szemöldök gél. Ez a gél felvitel után megszárad, de szemöldökünk nem lesz beton keménységű, csak épp annyira szilárd, hogy a szálakat egész nap a helyükön tartsa.


Maga a spirál keféjének kialakítása elég érdekes, sokak nem is igazán szeretik. Nekem viszont nagyon bejön, szépen illeszkedik a szemöldököm vonalához, egy húzás is tökéletesen elég, és a felvitt festék mennyisége is pont jó. 

Mint a képen is látható, a végeredmény nem lesz olyan drámai, de számomra a hétköznapokon ez pont elegendő. A szálakat szépen elrendezi, picit megszínezi, de csak pont annyira, hogy a hatás még a természetes kereteken belül maradjon. De valamiben mégis más, mint a többi. A barátnőm múltkor meg is jegyezte, hogy milyen másak (jó értelemben) a szemöldökeim, mint szoktak lenni...

Összességében szerintem ez egy szuper termék. Hétköznapokon, finomabb szemsminkekhez számomra ez a hatás pont elég. Tartósnak is elég tartós, a szemöldököm olyan 7-8 órán át úgy marad, ahogy azt reggel megcsináltam. Nagyon megszerettem ezt a spirált, az egyetlen dolog, ami zavar benne az az ára. Olyan 2000 ft körül mozog az eredeti ára, ami azért valljuk be, nem túl baráti, de remélhetőleg sokáig elég lesz.


Ti mit használtok a szemöldökötökre? Hogy álltok a szemöldök spirálokkal?

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Ezt tuti nem lehet Mo-on kapni, pedig beneveznék rá. Nemsokára el fog fogyni (végre) az összes szemöldök cerkám, kell vmi más...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, sajnálom, ezt nem tudtam :/ De most, hogy picit utánanéztem, az Iparfüméria kínálatában kapható, bár 2500 ft körüli áron...

      Törlés