2015. szeptember 20., vasárnap

Elfogytak #6

Hihetetlen gyorsasággal telt megint meg az elfogyott termékeket tároló kis tasakom, így ma elhoztam nektek a bejegyzést róluk.
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem jó érzéssel tölt el, ha ennyi cucc elfogy, jó látni, hogy azért használom a dolgokat, amit megveszek, nem csak úgy porosodnak a szekrényben.




Batiste szárazsampon középbarna és barnás hajra- Ez volt az első szárazsamponom, de annyira megszerettem, hogy nem is akarok mást kipróbálni. A színe szuper, nem kell azon aggódni, hogy esetleg fehér foltok maradnak, a hajat szépen felfrissíti, megemeli a hajtöveket. Nem volt kérdés, hogy újra beszerzem e.
Schauma Cream and Oil 60 másodperces expressz kúra- Ezt a kis pakolást csak azért szereztem be, hogy ha a nyaralásra ne kelljen magammal vinnem nagyobb flakont, csak azt a pici tubust. Régebben már volt ilyenem, végülis elégjó, a hajam elég puha lett tőle, de nem vagyok tőle elájulva, viszont néha elmegy.
Avon Planet Spa Blissfully Nourishing hajmaszk- Erről a maszkról nem szeretnék sokat mesélni, már sokszor volt róla szó a blogon. Nagyon szeretem, ez már a 4. tégelyem volt belőle. Hihetetlenül jó, nagyon szeretem, de egyelőre nem vettem újra, szerettem volna valami mást is kipróbálni.
Gliss Kur Elixír hajolaj- Ezt a hajolajt nagyon szeretem, simaságot is ígér, amit meg is kapok tőle. Ezt szeretem benne talán a legjobban. Szépen kordában tartja a hajat, szép puhává és simává teszi, ráadásul még az illata is kellemes. Újra is vettem, nagyon megszerettem.

Alverde Stadtgeflüster tusfürdő- Ennek a tusinak a flakonban hihetetlenül finom, citromos süti illata volt, de használatkor valahogy ez megváltozott. Ráadásul habzani sem habzott, csak nagyon minimálisan. Nem lett a kedvencem, örülök, hogy elfogyott.
Balea Lovely lábfürdősó- Ezt a fürdósót nagyon szerettem, kedvencek között is szerepelt már. Az illatát imádtam, igazán frissítő volt nyáron a használata. Ez a tasak két használatra volt elég. Van még belőle itthon tartalékban.
Garnier Pure Fruit Energy energizáló bőrradír-Imádtam az illatát, nagyon finom narancsos, édeskés. A szemcsék benne nagyon gyengédek voltak, tényleg mindennapi használatra is tökéletes. A bőröm szemmel láthatóan is szebb lett a használata után. Egyelőre csak az arclemosóját vettem újra, radírt valami erősebbet szerettem volna, de később lehet még benevezek rá.
Avon Care 3 in 1 arclemosó- Gyűlöltem ezt az arclemosót. Nem éreztem tisztának utána a bőröm, végül ecseteim tisztítására használtam el. Ott sem jeleskedett, de legalább elfogyott. Szerencsére nem volt drága, de biztos, hogy soha többé nem veszem újra.


Greenland mangós ajakápoló- Imádtam ezt az ajakápolót, az ajkaimat szépen hidratálta. Az illatának, bár mangóhoz semmi köze nem volt, inkább édes popcornra hajazott, nekem nagyon tetszett. Sajnos pont akkor találtam rá, mikor épp vonták ki a Greenland termékeket a Müllerből, így nem tudom sajnos újravenni, pedig megtenném.
Burt's Bees Honey ajakápoló- Vegyes érzelmeket táplálok ez iránt a termék iránt. Eleinte nem nagyon szerettem, csak használgattam, hogy fogyjon, a végére pedig elkezdte áplni az ajkaimat, amit addig nem tett, sőt... Nem tudom, hogy lehet ez, végülis elfogyott. Nem veszem egyelőre újra, de később lehet, hogy még megpróbálkozom vele. Az illata nagyon erős, mézes, így aki ezt nem  szereti, annak nem ajánlom.
Maybelline Affinitone korrektor- Sokak kedvence ez a korrektor, de nekem valahogy nem volt tökéletes. Picit beült az apróbb ráncokba, illetve a fedése sem volt az igazi. Meg néha, ha az ujjaimmal dolgoztam el, úgy éreztem, mintha apróbb szemcsék lennének benne, s ezek karcolták a szemkörnyékem. Egynek elment, de nem venném újra.
Miss Sporty Pump Up Booster szempillaspirál-Ezt a spirált még jópár évvel ezelőtt kaptam ajándékba. Hatalmas keféje szépen dúsított, bár picit nehéz volt vele dolgozni. Szempillaspirálból szeretek mindig újat kipróbálni, így nem veszem újra.

Garnier Micellás víz- Ő volt az első micellás vizem. Nagyon jók a tapasztalataim vele, szépen leszedi a sminket, bár hagy némi ragacsos érzést maga után, illetve az illata is érdekes. Jelenleg a Biodermát használom, ami azért jobb, de nem annyira, amennyivel drágább. Ár-értékben ez a legjobb micellás víz, így biztos lesz még szerencsém hozzá.
Freeman enzimes ananászos arcmaszk- Ezt a maszkot csak az ananász miatt vettem meg. Tényleg hajazott az illata az ananászra, de azért az igazi, lédús gyümölcs illatától eltért. Ez a maszk radír is volt egyben, telis-tele volt apró szemcsékkel, amik elég szépen, viszonylag erőteljesen radírozták le a bőrt, ami a használat után nagyon puha és selymes volt. Ez a kis tasak 3 alkalomra volt elegendő.
La Roche-Posay fiziológiás micellás víz- Hatalmas csalódás volt nekem ez a micellás víz. Nem vitte le a smink felét sem, hiába dörzsöltem sokat. Sajnálom nagyon, mert sokat vártam tőle, de eddig ez a legrosszabb tapasztalatom micellás vizek terén. Ez csak egy kis kiszerelés volt, így a flakonja szuperül újrahasznosítható, legalább ennyi hasznom van belőle.
Vichy Eau Thermale termálvíz spray-A nyaram megmentője volt az a kis flakon. Az arcom és a testem egyaránt szerette. De nem is áradozok róla többet, épp elég szó volt már róla a blogon. Szeretm és kész! Jövő nyárra tervezem a teljes kiszerelés beszerzését is, bár az ára elég borsos.

Ti használtátok már valamelyik terméket? Nektek milyen gyakran fogynak el az épp használatos termékeitek?

Puszi:Juctus

4 megjegyzés:

  1. Mennyi mindent, fogyazstottál el! :) Lassan már nálam is érik egy újabb "lfogyasztottam" bejegyzés. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mi történt mostanában, de fénysebességgel fogynak a dolgok. Régen volt, hogy fél éveket is kellett várni, hogy egy ilyen adag összejöjjön :D Kíváncsian várom a te bejegyzésed is :)

      Törlés
  2. A micellás víz nem szárította a bőröd?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én bőröm normál, nem voltak vele ilyen problémáim :)

      Törlés