2015. augusztus 14., péntek

Elfogytak #5

Már egy ideje gyűlnek az üres flakonjaim, és most végre eljött az idő, hogy megmutassam, mik is fogytak el nálam mostanában.



 Magamhoz képest mondjuk elég sok dolog gyűlt össze viszonylag rövid időn belül. Sőt, a termékek befényképezése után is fogytak el dolgok, szóval valószínűleg nem várat majd magára sokat a következő bejegyzés ebben a témában. Na de nézzük először a mai poszt főszereplőit, hogy aztán repülhessenek végre a kukába...


L'Oréal Casting Sunkiss Jelly- A nyár beköszöntével vágytam némi változásra, ezért is próbáltam ki ezt a gélt. Nagyon tetszett a hatása, a hajam láthatóan szőkésebb. De vigyázat! Ha egyszer rákapsz az ízére, nehéz leállni vele. Mint láthatjátok, én is már két tubusnyit elhasználtam belőle, és erősen gondolkodom egy harmadikon is.

L'Oréal Elseve Anti-Darduff sampon- A fejbőröm korpásodásra hajlamos, így minden hajmosáskor használok egy erre a problémára kifejlesztett sampont is. Ez a darab nagyon bevált, a fejbőröm nem korpásodott, nem viszketett tőle, minden téren megfelelt. De sajnos hiába kerestem, nem találtam a drogériák polcain, pedig piszkosul szerettem volna újravenni...


Avon Planet Spa Blissfully Nourishing hajmaszk- Számomra ez A hajmaszk. A hajam nagyon szereti, szépen táplálja, puhítja azt. Az ára nem a legkedvezőbb, de ilyen-olyan akcióknak hála többnyire sikerül egész tűrhető összegekért megszereznem. Ez már a harmadik tégelyem volt. Természetesen újravettem, de már az újravett darab is a végét járja. 

John Frieda Frizz Ease mélyhidratáló intenzív hajmaszk- Vegyesek az érzéseim ezzel a maszkkal kapcsolatban. A hajam puha volt a használata után, de semmi kiemelkedőt nem nyújtott. Valahogy többet vártam volna ettől a márkától. Egyébként a tasakban elég sok termék volt, két használatra is elegendő volt számomra.

Gliss Kur Marrakesh Olaj és Kókuszdió azonnali hajregenáló pakolás- Nem szerettem ezt a pakolást, valahogy számomra messze elmaradt az Avon darabjától. Először rendes pakolásként, hajmosás előtt használtam 20-30 perc hatóidővel, így nagyon nem szerettem, szinte semmit nem csinált hajammal. Később már balzsamként használtam el, így egy fokkal jobb volt, de nekem ezis kevés volt. Alig vártam, hogy végre elfogyjon.

Balea Black Secret tusfürdő- Nagyon szeretem a Balea tusfürőit. A limitált verziók közt mindig találok valami érdekeset. Ez a darab még valamikor tél környékén volt megtalálható a DM polcain. Télen tényleg nagyon szuper volt ez a narancsos-vaníliás kombó. A két illat nagyon jól kiegészítette egymást. Inkább a narancs volt dominánsabb, de a vanília édessége tette az egészet igazi téli illattá.+

Fa Magic Oil Pink Jasmin tusfürdő- Ezt a tusit még unokatestvérem hozta Németországból, de tudtommal itthon is kapható. Nagyon finom, picit parfümös, virágos illata volt. Nem szárított, tette a dolgát, én meg voltam vele elégedve. Az egyetlen dolog, ami picit zavaró lehet, hogy az állaga elég sűrű volt, nehezen lehetett kiimádkozni a flakonból, de pár használat után vízzel picit higítottam. A múltkor megszagoltam az üzletben a kék verzióját is, nagyon tetszett, a későbbiekben biztos ki fogom azt is próbálni.

Balea Paradise Beach tusfürdő- Szerintem ezt senkinek nem kell bemutatnom. Az idei nyári kiadásű tusik nagyon jól sikerültek a márkának. Hozzám ez az ananászos-kókuszos verzió áll a legközelebb. Imádom az illatát, igazi Pina Colada, de inkább az ananász van jelen erőteljesebben. Hozta a szokásos Balea-minőséget- Már egy ideje többnyire csak a márka tusfürdőit használom, ár-érték arányban véleményem szerint verhetetlenek.

Kneipp Érezd jól magad fürdőkristály- A Müllerben sétálgatva találtam rá erre a fürdőkristályra. Vérnarancs és grapefruit illatú kristályok voltak benne egymástól elkülönítve, de a leírás szerint egyszerre voltak hivatottak használni. A fürdővíz szép pirosas lett tőle. Az illata igazán pezsdítő volt a grapefruit keserűségével és a vérnarancs édességével. Egynek elment, de nem hagyott bennem mély nyomokat.

Rexona Maximum Protection izzadásgátló (clean scent)- Belőle is már a sokadik darabot fogyasztom. A legjobb izzadásgátló, amit eddig használtam. Télen egy kicsit háttérbe szorul a használata, nem érzem szükségét az ilyen magas fokú védelemnek, de nyáron csak rá merem magam bízni. Szerintem ennek a változatnak van az egyik legjobb illata, friss, viszonylag könnyed. Sajnos nem a legolcsóbb termék, de igyekszem kifogni akciókat. A csomagolásán lenne mit csiszolni, és sajnos ha nem vigyázunk, képes fehérre fogni ruháinkat, főleg azok felvitelekor, de a teljesítménye tényleg olyan jó, hogy ezek ellenére is mindig újraveszem.

L'Occitane Fleur Chérie tusfürdő -Ezt az utazó méretű tusit még anno a Senzaboxban kaptam. Még semmit nem próbáltam a márkától előtte. Nekem ez az illat nem lett a kedvencem, számomra túl erős, parfümös volt, amit én tusfürdőkben nem nagyon szeretek. Csak a flakon miatt használtam el, mivel szerintem ez a 75 ml utazáshoz tökéletes, ebbe töltöttem át az épp használatos tusfürdőmből. Amúgy használat után feltűnt, hogy a bőröm nagyon szerette ezt a terméket, érezhetően puhább volt a használata után. Kár, hogy az illata számomra már-már az elviselhetetlenség határait súrolta.


Balea olajmentes szemfesték eltávolító korongok- Ezt a terméket még a koleszon használtam. 50 darab volt benne, így elég volt egy darabig. Egész jól leszedte a sminket, panaszom nem lehet rá, de valahogy nem érzem égető szükségét, inkább a micellás vizeket részesítem már előnyben.

L'Oréal Gel Intenza szemhéjtus- Ez volt az első géles tusom. Sosem gondoltam volna, hogy képes leszek ezt a kis tégelyt elfogyasztani.  De bő másfél év alatt sikerült. Egyszer-kétszer kezdett szárazabb lenni az állaga, de olyankor vetettem be a pár másodperces mikrós trükköt, utána olyan volt, akárcsak az új. Minden téren megfelel az elvárásaimnak, ő az én tökéletes géles tusom, vele tanultam meg szép tusvonalakat húzni, többé nem is akarok mást használni.Természetesen újravettem, bár mostanában sokszor nincs kedvem a tusvonalhoz.

L'Oréal Miss Manga szempillaspirál- Szempillaspirálok terén szeretek kísérletezgetni, szerintem sose lesz olyan, hogy újravásároljak egy darabot. Ezt a darabot nagy hype övezte, mikor megjelent a piacon. Természetesen én is ki akartam próbálni. Nagyon tetszett a hatása, a szempilláimat dússá varázsolta, valamint adott nekik egy szép ívet. Tartósságával sem voltak gondjaim, simán kibírt egy egész napot. 

Ti használtátok már valamelyiket a fent említett darabok közül? Nálatok milyen termékek fogytak el mostanság?

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Sunkiss Jellyvel teljesen egyetértek, nagyon rá lehet függni, én is nagyon szeretem:D

    VálaszTörlés