2013. február 24., vasárnap

Ajaknapló #3-Carmex ajakápoló

Sziasztok! Az e heti Ajaknaplós poszt egy ajakápolóról ,a Carmexról fog szólni. Biztos sokan hallottatok róla ,esetleg használjátok is :)
Sajnos elég rosszak voltak a fényviszonyok ,ezért csak 2 kép készült ,az is vakuval. Ezért bocsi.



Az én szám extra kényes. Télen-nyáron ajakápolót kell használnom ,mert mindig kiszárad.Évekig az Oriflame Tender Care univerzális balzsamot használtam ,ami tökéletesen működött. De aztán ez sem működött ,lehet hülyeség ,de mintha hozzászokott volna szám.
Egyik nap aztán "szembejött" velem a Krémmánián.Az ottani vélemények nagyon meggyőzőek voltak ,így be is szereztem. Választásom a tubusos változatra esett.
Nagyon erőteljes mentolos,gyógynövényes illatta van. Először ez fura volt ,de könnyen hozzászoktam ,mivel engem nem igazán zavarnak az ilyen dolgok.
Az ajkaimat hűsítette egy picit ,ez nagyon jól esett. Este viszont tökéletesen puha ajkakkal feküdhettem le aludni :)A vicces az ,hogy ez pár hónappal ezelőtt történt ,de a hatása még mindig ilyen szuper :)
Azóta naponta 4-5x biztos bekenem vele az ajkaimat :) Van egy a sulis táskámban és az asztalomon is :)
Azóta már egy stiftes változatot is beszereztem ,ami el is fogyott. Ez az egyik hátránya ,hogy irtó gyorsan fogy ,viszont ez a változat 15-ös fényvédőfaktort tartalmaz.Ez mindenképpen egy jó pont :)
Az első tubusos Carmexemben viszont még mindig van ,pedig már rég beszereztem az utódját ,mert azt hittem ,hogy kifogyóban van :D. 
A tubusos változat adagolója

Szlovákiában sajnos még nem láttam ,de Magyarországon szinte minden drogériában találkozhatunk vele. Megfigyelésem alapján legjobban a Müllerben éri meg beszerezni ,itt 795ft a tubusos változat ,míg máshol 1000ft körül mozog. Javítsatok ki ,ha tévedek :) A stiftes árára sajnos nem emlékszem pontosan ,de talán olcsóbb volt valamivel  :)
Egyébként a tubusos változat 10g ,a stiftes pedig 4,25 g. Ez azért jelentős különbség :)

5/5

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Annyi jót olvastam róla, de igen, nálunk még sehol se láttam...ha majd eljutok MO-ra, talán beszerzek egyet én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szuper termék :) Nem értem ,nálunk miért nem lehet kapni...

      Törlés