2013. február 25., hétfő

Első Blog Sale-szerzeményeim

Sziasztok! Ma az új szépségeimet mutatom meg nektek ,amit ma hozott a postás :)


Soha nem vásároltam Blog Sale keretein belül ,de mikor megláttam ,hogy a Viktória's Style oldalon elindult egy (itt) ,megakadt a szemem a kék Sephorás ceruzán. Tipikus "KELL!-érzés" fogott el. Ez megmagyarázhatatlan dolog .de gondolom ,hogy a lányok/nők többségének ismerős helyzet.
Gondoltam ,ha már rendelek ,akkor választok mellé mást is ,ne utazzon egyedül :D. Így esett a választásom két Golden Rose ceruzára..
Figyelem ,első benyomások következnek! :)))

Ez a darab a 206-os számú Golden Rose cerka. Nagyon szép ,krémes-aranyos színe van telis-tele csillámokkal.Egyetlen kifogásolható dolog benne az ,hogy picit darabosan fog ,de ez ecsettel szépen korrigálható dolog. Egyébként szemhéjon nagyon természetes a hatása ,szinte csak a fénye látszik ,az viszont nagyon :)
A szemceruza nagyon krémes és pigmentált. 8grammos és 300ft volt :)

A másik Golden Rose darab a 105-ös árnyalatú barnás-bronzos darab ,ami szintén szuperül teljesít.Krémes ,pigmentált ,viszont nála nem vettem észre darabosodást felvitelkor. Ő viszont egy picit "vadabb" szín ,de mégsem nagyon kirívó. 
Ő szintén 8grammos és szintén 300ft volt.


Na ,ő a jelenlegi szerelmem. Gyönyörűséges színe van ,nagyon krémes,hihetetlenül pigmentált. 
Mondjuk képeken nagyobbnak tűnt ,a valóságban kb 13-14cm hosszú.Egyébként ez egy Sephora vízálló szemceruza 08-flashy blue árnyalatban. Egyébként eddig még nem próbáltam Sephora terméket ,de már sejtem ,miért olyan "híres".
Ő 4 gramm és 400ft volt :)

Swatchok picit eldolgozva

Ezek a termékek Hollandiából érkeztek ide kb. 1 hét alatt. A bloggerina nagyon készséges volt és hamar postázta is a cuccot. Elég pozitív csalódás ez a Blog Sale dolog :) A postaköltség 550ft volt , így összesen 1550 forintot fizettem :)

Az összes ceruzával nagyon meg vagyok elégedve. A kéket pedig különösen szeretem :)

Ennyi lett volna mára. 

Ti vásároltatok már valamit Blog Sale keretein belül? Ha igen ,milyen tapasztalataitok vannak?

Puszi:Juctus

4 megjegyzés:

  1. A kék milyen brutálisan szép :O

    VálaszTörlés
  2. A kék cerka tetszik a legjobban,bár biztos a másik kettőt is el tudnám használni :D
    Én még nem vásároltam blog sale-en,gondolkodtam rajta,de nem tudom tartok attól,hogy valaki más terméket ad,vagy nem küldi el a csomagot,és mondjuk előre utalással fizetek.
    Pedig van pár darab amit szívesen magaménak tudnék,de lehet egyszer majd bátor leszek és én is beszámolok a tapasztalatomról:)
    Azrail

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is a kék tetszik a legjobban:)
      Egyébként én is nehezen szántam rá magamat,de nem bántam meg. :)

      Törlés