2013. március 10., vasárnap

Ajaknapló#5 Essence Hugs&Kisses "Lip tint"

Sziasztok! Ma ezt a szuper kis "lip tint"-et(nem tudom mi a magyar megfelelője.Ajakszínező?) mutatom be nektek.



Mikor megláttam e kollekció promo képeit ,egyedül csak ez a termék keltette fel az érdeklődésem. És mikor megtudtam ,hogy Szlovákiába behozzák ezt a TE-t ,megfogadtam ,ha lesz rá alkalmam ,megnézem magamnak.
Múlt héten úgy adódott ,hogy egy DM közelében jártam és be is ugrottam. Szinte azonnal a kosaramban is landolt :)
A tubusa egy az egyben megegyezik a Stay with Me szájfényekével ,csupán a dizájn más. Egyszerű ,letisztult néhány irtó cuki szívvel. Semmi extra nincs benne ,viszont nekem nagyon bejön.
Ez a "lip tint" két árnyalatban kapható. 01-Sugar Baby Love és 02-Save Your Kisses For. Én az előbbit birtoklom ,ami egy pinkes árnyalat ,míg az utóbbi egy igazi piros.
Az aplikátora egy tipikus Essence-szájfényt idéző ,amivel sokaknak nem igazán sikerült megbarátkozniuk ,de nekem nincs vele semmi gondom.
Az illata nagyon különös ,mert a megszokott édes illat mellett egy pici szúrós "szag" is fel-fel bukkan. Ez számomra nem nagyon zavaró ,de van akinek ez is szempont egy termék vásárlásakor.
Az állaga elég folyékony. Ez lehet a különbség a "lip creamek" és a "lip tintek" között. Igaz csak képen láttam ,de a "lip creamek" állaga sokkal krémesebb ,míg a "tinteké" inkább vizes.
A picit folyós állagából adódik az ,hogy elég nehéz egyenletesen felvinni. A kevésbé gyakorlott sminkelőknek (mint én) eléggé meggyűlhet vele a bajuk.
Viszont ,ha megbirkóztunk a felvitel okozta nehézségekkel ,a cucc 1-2 percen belül viszonylag mattra szárad ,egy nagyon pici csillogás azért megmarad :)
(Élőben egy picit élénkebb a színe)

A tartósságával nagyon meg vagyok elégedve. 5-6 órát szerintem simán kibír és még egy pici evés-ivás is belefér :) Nagy előny ,hogy elég egyenletesen kopik ,így nem kell minden percben tükröt lesni ,hogy nem kenődött e el :)
Egy nagyon picit szárít is ,így nem árt előtte hidratálni az ajkainkat.
Összességében tetszik ez a termék. Az ára is nagyon kedvező ,ha jól emlékszem 2,19 euró (kb 600ft) volt. Ennyi pénzt simán megér.  Bár a nehézkes felvitel picit rontja a viszonyunkat ,de azért szeretem :)))

4/5
Ti próbáltatok már "lip tintet'? Esetleg ezt?
Puszi:Juctus

6 megjegyzés:

  1. Nekem a Vampire's Love TE-ből van két liptintem. Végre valami, ami tényleg tartós! Csak az a baj, hogy a színük miatt nem igazán tudom őket kihasználni, maximum jelmezbálba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon meglepődtem a tartósságán :D
      Ezen most jót nevettem :D Miért? Annyira élénkek?

      Törlés
  2. uhh. igen csak szép a színe :DDDDDDD

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

    VálaszTörlés