2013. március 15., péntek

AMF-About Me Friday #6

Sziasztok! Ismét péntek ,így ismét AMF :)
Jelentem sikeresen sikerült túlélnem ezt a hetet. Végre túl vagyunk a "monitoron". Szerintem nem lesz olyan vészes,de majd meglátjuk.Már "csak" a májusi felvételi van hátra :)
Az időjárás itt is katasztrofális. A mai nap  nálunk nem ünnepnap ,így mi voltunk suliban ,de az 5.óra után hazaengedtek. A faluba se be ,se ki nem lehet jutni  ,a buszok nem tudnak közlekedni ,egyszerűen szörnyű. 
A mai napra tervezett magyar érettségi is elmaradt az egész országban. Szegény érettségizők nem lettek túl rajta ezen a héten. Kitartás! :)



Szeretem az Oreo-t-Van olyan ember aki nem? Nagyon szeretem ,tényleg nagyon finom. Már értem ,hogy miért szeretik annyira az "amcsik" :)

Nem hiszem ,hogy létezik olyan ember ,aki tudja ,hogy ki vagyok igazából- Persze vannak "barátaim" ,de vannak dolgok ,amiket még ők sem tudnak rólam. Elég bonyolult embernek tartom magam ,ezért nehéz engem kiismerni. Szerintem eddig ez még senkinek nem sikerült. És úgy igazán megnyílnom sem sikerült senki előtt.

Imádom a bátyámat.-Az igaz ,hogy 7 év van köztünk ,de az utóbbi időben nagyon jól kijövünk egymással. Régebben is lehetett volna így ,ha én nem lettem volna egy kis hisztérika kiskoromban ,hisz ő mindig a kiságyam mellett játszott ,és anyuék elmondása szerint nagyon szeretett is ,de én mindig hisztiztem ,mikor puszit akart adni ,így nem volt felhőtlen a kapcsolatunk.Az utóbbi években viszont nagyon jól kijövünk egymással. Rengeteget nevetünk és ökörködünk :))) Nem is tudom ,mi lenne velem nélküle :)

Megszégyenülve érzem magamat ,mikor sírok-Szégyenlem ,de én elég érzékeny ,"sírós" ember vagyok. Ha boldog vagyok ,sírok ,ha szomorú vagyok ,sírok ,ha ideges vagyok ,sírok... Ilyenkor nagyon szégyenlem  és kiszolgáltatottnak is érzem magamat.

A buborékok megszállottja  vagyok-Már nem tartozom az 5-6 éves korosztályba ,de még mindig élvezem ,ha buborékokat fújhatok. Ha meglátok egy buborékfúvót a kisunokatesóm kezében ,szabályosan kitépem belőle :D

Ez lett volna az e heti AMF-adag ,jövő héten újabb 5 képecskét hozok :)
Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jó érzésed van a monitorral kapcsolatban :) Bár úgy hallottam, elég nehéz volt idén. Nekünk halasztották a magyart, fantasztikus :D
    A sírással én is így vagyok, de nem kell szégyelleni magad, ez természetes, vannak érzékenyebb emberek...én is sírok ha kell, ha nem, már megszoktam én is és a környezetem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nem lesz olyan rossz ,bár az is benne van a pakliban ,hogy vannak olyan feladatok ,amiket elhamarkodtam :)
      Nagyon sajnállak titeket. Gondolom jó lett volna túl lenni mindenen.
      Jó hallani ,hogy nem csak én vagyok így a sírással:) Jó neked ,az én környezetemnek sajnos még nem sikerült ehhez hozzászoknia...

      Törlés