2013. május 27., hétfő

Közlemény-SAKK

Sziasztok! Ma egy infót szeretnék veletek megosztani.
Az infó pedig az ,hogy jelentkeztem a SAKK elnevezésű amatőr kreatív sminkversenyre. Gondolom ,hogy már hallottatok róla ,hisz a blogvilágban már régen terjeng a hír ,hogy megrendezésre kerül a harmadik SAKK is.


Azt előre leszögezném ,hogy semmiképpen sem számítok arra ,hogy esetleg nyerni fogok ,mert nyilvánvaló ,hogy sokkal tapasztaltabbak  is neveztek. Az elsődleges célom az a Válogató túlélése és a tapasztalatszerzés :)
Ha még nem szavaztál ,nyugodtan tedd meg EZEN a linken. Nem mondom azt ,hogy "Szavazz rám!" ,hisz ha nem tetszik a nevezési sminkem (aminek egy nagyon egyszerű ,ombre szerű tusvonal a főszereplője) ,akkor nyilván ne tedd ,rengeteg lány van még ,aki megérdemel 1-1 szavazatot.
Ne feledd ,hogy a szavazatod csak akkor érvényes ,ha a blogot és az FB oldalt is követed :) És csak 5 versenyzőre adhatod le a voksod :)

Azokat az embereket ,akik eddig szavaztak rám ,hatalmas köszönet illeti. Köszönöm ,nagyon jól esett  ,hogy én voltam az egyike azon 5 embernek ,akikre szavazhattatok :)

A versenyzőknek pedig Soj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése