2013. január 30., szerda

Január végi haul :)

Sziasztok! Ma egy kis haullal jöttem :) Remélem nem bánjátok....
Előre is elnézést kérek a képek minőségéért ,de nagyon rossz vényviszonyok voltak :/





Tegnap anyukámnak volt egy kis dolga ,így átugrottunk Magyarországra. Legfőképp az Essence akciók érdekeltek ,számomra ez volt a "kirándulás" fő célpontja :)

Természetesen a Rossmannba vezetett az első utunk. Fel voltam rá készülve ,hogy lefosztott állványokkal találom majd szemben magam ,de NEM. Az összes darabból volt még. Jó ,némelyikből csak 1-2 darab ,de VOLT. Én ezeket vásároltam:

Essence Fix&Matte áttetsző porpúder-Régóta szemeztem ezzel a termékkel. Ez az akció nem tette kérdésessé ,hogy megvegyem. A 350ft-ért 15.5g terméket kapunk. Még nem próbáltam ki ,de nagyon kíváncsi vagyok rá :)

Essence Stay All Day krémes szemhéjpúder(09 For Fairies)-Még soha nem volt krémes szemhéjfestékem ,így ezt az akciót megfelelőnek találtam arra ,hogy beszerezzek egyet. . Nagyon szép babarózsaszín,csillámos árnyalat. Érdekel ,hogy mit tud. Természetesen ő is 350ft.

Essence Stay With Me szájfény(09 Hottest Pink)-Ebbe a szájfénybe már a képeken keresztül beleszerettem. Rá fájt a fogam leginkább a kifutó termékek közül. A színe valami csodás. Nem hétköznapi ,de mégsem tolakodó :) Bár elég kicsi ,csak 4 ml :( 

Essence Nail Art Special Effect! fedőlakk (08 Night in Vegas)- Még ilyen fedőlakkom sem volt ,bár már fájt rá a fogam. Eredetileg a pelyheskét szerettem volna ,de végül ezt hoztam el. Nem olyan feltűnő ,így kezdésnek szuper. Aztán jöhet a folytatás...

Essence Colour&Go körömlakk(135 I'm beautiful)- Eredetileg nem volt szándékomban lakkot venni ,de mikor megpillantottam Roni bejegyzését ,azonnal beleszerettem. Mivel eddig csak natúrabb lakkokat hordtam ,így ez az első "harsányabb" színű lakkom ,de nagyon bejön:)

Essence 24h Hand Protection kézkrém(karamellás forró csokis)- Már sok blogon olvastam róla. Én is kedvet kaptam hozzá ,így beszereztem. Isteni illata van az összesnek ,de nekem ez jött be a legjobban. Az ápoló hatásáról még nem tudok nyilatkozni ,mert még nem próbáltam ki. 449ft volt a 75 ml.

Rival de Loop lehúzható arcmaszk-Még soha nem próbáltam lehúzható arcmaszkot. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Rossmann kártyával került 236ft-ba. Az eredeti ára 249ft ,ezért 2x 8ml terméket kapunk.

Dove krémtusfürdő(mandulás-hibiszkuszos)- Akciós volt a legkedvencebb tusfürdőm ,így belőle is landolt egy darab a kosaramban. 549ft volt.


Később beugrottunk a Tescoba ,ahol ismét vettem egy-két dolgot.

Glade by Brise illatgyertya(Winter Berries)-Imádom a gyertyákat. Mivel elégettem az előzőt ,ideje volt beszerezni egy újat. Erre a vörös áfonyásra esett a választásom. Sajnos a pontos árat nem tudom ,de kb 850ft körül lehetett.

Garnier Minerals InvisiClam 48 órás dezodor és roll-on-Szintén pechem volt ,mivel itt meg a kedvenc ,jól bevállt izzadásgátlóim voltak akcióban. Darabja 655ft volt.

Végül a kozmetikusomat látogattam meg ,mivel a szemöldökeim vállalhatatlan állapotban voltak :D. Nála is beszereztem 2 dolgot.

Perfect10 (no name) körömlakklemosó- Kifogyott a régebbi ,ezért beszereztem egy újat. 1,80 euró (kb.500ft) volt ,de 200ml jó darabig elég lesz.

Raphael Cosmetic Fashion Make-Up 3-as szemhéjpúder(nr.11)-Még sosem hallottam erről a márkáról. Lehet ,valami "no name". Viszont a színek elég jó minőségűeknek tűnnek. 2,50 euró (kb 700ft) volt.


Mára ennyi lett volna. Remélem tetszett ez a bejegyzés.Most már lesz mit tesztelni :)))
Sziasztok! 

Ti mit szereztetek be az Essence kiárusításokon? A fent látott termékek közül van a tulajdonotokban  valami?

2 megjegyzés:

  1. Szép az Essence lakk, én is szemezgetek vele...már várom, hogy nálunk is elkezdődjenek a leárazások :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik :)))
      Kíváncsi vagyok ,hogy itt mikor kezdik el leárazni őket :)

      Törlés