2013. február 17., vasárnap

Egy random vásárlás eredménye

Sziasztok! Ma ez a második bejegyzés ,remélem nem bánjátok.:)
Tegnap este hirtelen felindulásból ismét átugrottunk Magyarországra. Ennek az eredménye meg is lett :D



Ezeket szereztem be

Először a Müllerbe ugrottunk be ,ahol 4 dolgot sikerült szereznem 
Az utóbbi időben nagyon beleszerelmesedtem az arcmaszkokba. Ezúttal 2db landolt a kosaramban. Egy CV Young Party előtti- és utáni maszk. Ez egy élénkítő és egy nyugtató maszkot rejt magában 2x 7,5ml    125 forintért. A másik egy Montagne Jeunesse hidratáló és tisztító epres-tejszínhabos maszk.Ez már egy picit drágább , 1x 6ml 425 forint. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Ha kipróbálom őket ,biztos írok majd róluk :)

Elhatároztam ,hogy ezentúl jobban törődöm a körmeimmel. Beszereztem egy Essence 2in1 körömreszelőt 595 forintért és egy Miss Sporty Nail Expert kalciumos körömerősítőt szintén 595-ért. 

Ezután a Tescoba látogattunk el....
Vettem 2 ujjatlan trikót. A színük a valóságban eltérőbb ,mint a képen látszik. Az egyik igazán pinkes darab ,a másik korallosabb. A színükön kívül még a szabásuk különbözik. Nyáron nagyon szeretem az ilyen darabokat.Az anyaguk is nagyon bejön ,100% pamut. Darabja 1390 ft volt.
A másik szépség ,amit szereztem ez a balerinacipő . Szerintem csodaszép. Elég "nagyok ", a képeken még nagyobbnak látszamak ,de nem tehetek róla ,hogy 41-es lábbal áldott meg a sors :D Az ára is nagyon baráti 1350 ft volt leárazva.
Már tudhatjátok rólam ,hogy a gyertyák szerelmese vagyok :D Ezúttal is beszereztem egy narancsos illatút. Nagyon fincsi illata van ,de tényleg :) 699 ft volt.

Szeretem a filmeket és a teniszt is. Nem volt kérdés ,hogy ez a DVD velem jön ,pláne ennyi pénzért. Majd tartok egy lazulós estét és megnézem. 799ft volt ,ha esetleg nem esne le a kép láttán. :)
Vettünk még 2 magazint. Mindkettőhöz volt egy kis ajándék ,amiket nem fényképeztem le ,mert anya már elpakolta őket. A Diéta&Fitnesz-hez egy HeliaD kézkrém volt ,míg a JOY-hoz pedig egy 33%-os  L'Oréal kedvezményre feljogosító kártya ,amit majd a Müllerben lehet beváltani.
A Diéta&Fitnesz 690ft ,a JOY 445ft volt :)

Az utolsó termék pedig egy Ziaja kakaóvajas krémtusfürdő.Csodás kakaós-csokis illata van. Egyszerűen nem bírok vele betelni. 949ft volt ,de 500ml ,így azért ez nem olyan horribilis összeg érte. Még nem próbáltam ki ,de alig várom ,hogy ezzel tusolhassak :)))

Ennyi lett volna mára :)

Próbáltatok már valamit a fent látott termékek közül? Ha igen ,akkor bejött Nektek?

Puszi:Juctus 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik minden, a tusit imádtam :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az illata valami isteni:) Szerintem nem lesz nehéz megszeretnem :D

      Törlés
  2. Jó dolgokat vettél :) Azt a balerinacipőt én is nézegettem, aztán végül mégsem vettem meg, pedig tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívem szerint a feketét hoztam volna el ,de sajnos nem volt a méretemben. :) Viszont ebbe is beleszerettem.
      Nagyon tetszik... :)

      Törlés
  3. Hi! I visited your blog. It's really cool :)

    VálaszTörlés