2013. február 1., péntek

Januári Ebay szerzemények

Sziasztok ma bemutatom nektek ,mit hozott nekem a postás a múlt hónapban :)



Ecset- Eredetileg folyékony alapozó felvitelére rendeltem ,de arra valahogy nekem nem jött be ,így púderezéshez használom. Erre a célra tökéletes. A nagy fejével gyorsan és egyszerűen véghezvihető a púderezés. Nagyon puhák sörtéi .
Bocsi ,hogy picit koszos ,de így hitelesebb a dolog :)))
Licitálásos vétel $2.01

Ezek a karkötők jelenleg hatalmas kedvenceim. Annyira egyszerűek és mutatósak.
Innen rendeltem őket. A három darab egy csomagban volt ,így kerültek $1.99

Ez egy egyszerű fülhallgató. Utazáshoz rendeltem őket . Mert ha elvesztem ,akkor nem fogom annyira sajnálni.
Innen rendeltem. $0.99 

Ez a szájfény képen nagyon szép ,bordós színű volt. Mikor kibontottam ,majdnem dobtam egy hátast. Elég érdekes színe van. Szerencsére szájra felkenve nem ennyire vad . Az állaga elég undorító. Olyan zselés ,kocsonyás. De mit is vártam egy ilyen "no name" szájfénytől....
Innen rendeltem. $2.79

Ezt a nyakláncot vártam a legjobban. Sajnos picit csalódtam ,hisz a képen valahogy "szebbnek" látszott. De minél többet nézegetem ,annál jobban megtetszik. Szerintem azért elég sokat fogom viselni :)
Innen rendeltem. $1.69


Ő a jelenlegi legkedvencebb nyakláncom. Egyszerűen imádom.Egyszerű ,letisztult ,de mégis elegáns. Általában fekete garbóval viselem ,így nagyon mutatós :)
Innen rendeltem. $1.58

Sajnos ezt az övet csak Ebay-es képen tudom megmutatni ,mert már kiiktattam a lakásban. A képhez hűen néz ki a valóságban is. Nagyon tetszik még mindig. De iszonyatosan büdös ,dohos szaga van. Elviselhetetlen ,az egész szobát bebüdösíti ,így a pincében tartózkodik. Kidobni nem volt szívem. 2 napot kint csücsült az erkélyen és még indig büdös.
Ha van valami tippetek a "szagtalanítására" ,akkor írjátok meg :)
Innen rendeltem.$1.60


A cuccok átlagban 3 hét alatt ideértek ,és a többségükkel meg is vagyok elégedve. Persze vannak kivételek.
Még úton van felém pár dolog ,azokat remélhetőleg a következő ilyen bejegyzésben láthatjátok. Ha szerencsésen megérkeznek :)))

Legyetek jók! :)




2 megjegyzés: