2013. május 10., péntek

AMF-About Me Friday #14

Sziasztok!Szerencsésen megérkeztem az e hétre szánt 5 képecskével :)
Jelenleg tanulással kéne az időm nagy részét töltenem ,hisz hétfőn felvételizem ,de ilyen jó időben nem igazán tudom magam rászánni. Viszont még a maradék két napon megpróbálok majd rákapcsolni :)



Logikus vagyok.-Néha talán túlságosan is. Mindig próbálok mindenre logikusan rájönni. És persze van ,hogy picit túlgondolom a dolgokat.

Empatikus vagyok- Nagyon ,de nagyon tudom sajnálni a hajléktalanokat ,a fogyatékosokat ,a tehetetlen öregeket ,a szegényeket... Nagyon ,de nagyon el tud szomorítani ,ha az utcán szembejön velem valaki ,aki a fent említett gondokkal küzd. Volt ,hogy láttam egy kisfiút ,akit szemlátomást elnyomtak/kiközösítettek ,ez annyira kiakasztott ,hogy hazajöttem és elsírtam magam ,pedig nem láttam ,hogy konkrétan bántották volna ,de akkor is lerítt róla ,hogy olyan kis magának való..

Félek az elutasítástól.-Nem tudom miért ,de ez nagyon nagy félelmem. Félek attól ,hogy ha valaki elutasít. S itt nem konkrétan párkapcsolatra gondolok ,az egész életben rengeteg elutasítással lehet találkozni. Ezért inkább ,ha tehetem ,az esetek többségében nem kérek/kérdezek senkitől semmit. :)

Világos bőrű vagyok.-Nem vagyok az az igazi "Hófehérke" típus ,de elég világos a bőröm. Nyáron például nagyon nehezen barnulok ,hamarabb leégek. Irigylem azokat ,akik már a kezdeti gyenge napsütésben képesek szépre barnulni :)

Puszi:Juctus

2 megjegyzés:

  1. A másodiknál nagyon magamra ismertem, én is nagyon tudok sajnálni, és könnyen kiborulok ilyen dolgokon :(
    Sok sikert a felvételihez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen :( Tényleg elég szomorú esetekkel lehet találkozni az utcán :(
      Köszönöm :)

      Törlés