2013. május 14., kedd

Miss Sporty Studio Colour Duo (218 Trendy Temper)

Sziasztok! Ma egy kis véleményezős poszttal  jelentkezem :) Jelentem: Túl vagyok egy sikeres felvételin ,úgyhogy remélem ezentúl több bejegyzésre jut majd időm :)



Ezt a duót még márciusban kaptam a szülinapomra a barátnőmtől. Nagyon szép lila színeket tartalmaz.
Maga a csomagolás elég stabil műanyag kis átlátszó tokocska ,amiben található egy apró kis aplikátor is. Mint általában ,ez sem ér sokat. Sőt ,szerintem ez kivételesen gyenge minőségű.  Kezdve attól ,hogy szinte megfoghatatlan ,olyan kicsi ,nagyon laza az egész szivacsrésze is.

A termék hátoldalán a szokásos információk találhatóak ,illetve egy kis sminktipp ,amit követve gyorsan összedobhatunk egy szemsminket csak ezen duó használatával. (Mondjuk szerintem ez többünknek nem újdonság ,magunktól is eszünkbe jutott volna ,de kezdőknek nagyon hasznos lehet :) )
A tokot kinyitva közelebbről is megcsodálhatjuk a két színt. Maga a szemhéjpúder domborzata nagyon tetszik. Fiatalos ,stílusos.... Viszont ezek az erőteljes feliratok pár használat után elkezdenek halványodni ,majd később eltűnnek.
Nekem nem tetszik ,hogy a két szín egy pan-ben van ,semmivel sincsenek egymástól elválasztva ,így könnyen összefolyhatnak.
A két szín szépen kiegészíti egymást. Az egyik számomra levendula lila (Ti lehet ,hogy másképp jellemeznétek) ,a másik pedig egy igazi mély padlizsánszín. Az előző telis-tele van csillámokkal ,az utóbbiban is jelentős mennyiségben megtalálhatóak ,de nem olyan sűrűn ,mint a világosabb árnyalatban.
A képen alap nélkül láthatóak ,szerintem elég jól muzsikálnak így is. Alappal ez csak jobb...
Tartósságuk elég jónak mondható ,alappal 6-8 órát szerintem simán kibír. Alap nélkül nagyon minimális. 
A szemhéjpúder nagyon minimálisan porol ,ez mindenképp pozitívum.



Összedobtam egy egyszerű szemsminket a két szín felhasználásával.. Remélem láttok azért valamit belőle :)

Összességében jó kis terméknek tartom ezt a kis duót. Az árát nem tudom ,de nem lehet olyan drága. Biztos 1000ft alatt van. Ahhoz képest nagyon jól teljesít ,a színek is jól kihasználhatóak ,bár valamivel azért el lehetnének választva egymástól. Viszont nem estem hatalmas szerelembe vele. Nem jött az a "Hűha! Imádom!"-érzés. Nem tudom miért ,hisz nagyon jó kis terméknek tartom. Ki érti ezt?

4,5/5

Próbáltatok már MS duót? Ha igen ,milyen a hozzá fűződő kapcsolatotok?

Puszi:Juctus

4 megjegyzés:

  1. Egy lecsukott szemes képet azért még megnéztem volna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérésed számomra parancs :D Máris bővült a bejegyzés egy újabb képpel :) Ez is még akkor készült ,de nem tudom ,hogy miért nem raktam fel :)

      Törlés
  2. A felvételihez gratula, a smink meg tetszetős lett :]

    VálaszTörlés